reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
U nas jak córcia to Laura lub Honorata. Z synem będzie kłopot : Borys, Olaf, Filip, Tymoteusz, Igor. Ale póki co skłaniamy się ku Igorowi [emoji16]
Mam syna Igora 😃 mega przytulasny chłopak , bardzo mądry ale i łobuz nie zły 😂😂
Już się śmiejemy że jeszcze że 3 lata i kluczyki od samochodu będziemy chować 😂
Tak już odpalil samochód , ale to wina dziadka bo wziął wnuka żeby mu pomógł ale kluczyka nie wyjął a jemu nie trzeba nawet nic mówić.
Ogólnie mam wrażenie że przez to że długo do karmiłam piersią mam z nim jakieś bliższe relacje niż z córką. Być może się mylę u to nie ma wpływu ale takie mam wrażenia.

Powiem Wam, że w ciąży z Córką nie miałam problemu z imieniem. Bardzo szybko wybraliśmy i do tej pory barrrdzo nam się podoba. Z Synkiem już większy problem, bo niewiele imion nam się podobało. Teraz coś mąż przybąkuje o Olafie lub Igorze, a dla dziewczynki podoba mu się Patrycja. No cóż, ja pozostawiam wybór Córce i mężowi, niech dojdą do porozumienia :)

W domu mam Szymona i Filipa 😊 jak będzie następny synek na pewno będzie Olek a jak córeczka to mam trzy typy Nina,Zuza albo Iga.

Ja dzisiaj bardzo słabo się czuje, jakbym miała zemdleć. Jutro jadę na badania i już cykam.

Co do imion to jak przy Julce i Zosi nie miałam problemu tak teraz pustka w głowie 🤷🏻‍♂️
Myślałam o Hannie ale nie wiem. Chłopak to już wogole wyższa szkoła, ale chyba Staś najbardziej

Mam syna Igora 😃 mega przytulasny chłopak , bardzo mądry ale i łobuz nie zły 😂😂
Już się śmiejemy że jeszcze że 3 lata i kluczyki od samochodu będziemy chować 😂
Tak już odpalil samochód , ale to wina dziadka bo wziął wnuka żeby mu pomógł ale kluczyka nie wyjął a jemu nie trzeba nawet nic mówić.
Ogólnie mam wrażenie że przez to że długo do karmiłam piersią mam z nim jakieś bliższe relacje niż z córką. Być może się mylę u to nie ma wpływu ale takie mam wrażenia.
nasz IGor tez jest niezly agent :( wiecie ze Igor od tylu to ROGI haha no taki z rogami jest haha kombinator jakich malo ;) ale to fakt przytulasny i madry jest :)

reklama
Tak wiem że dobrego wzoru dzieciom nie daje ale naprawdę od 30min walczyłam , myślałam ale usna i zostanę sama z tymi cudownoscmiami ale się nie udało 😂
Któraś chcę się dołączyć?😂

Załączniki

• IMG_20191201_211419.jpg
    IMG_20191201_211419.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 65
Do góry