reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
U nas jak córcia to Laura lub Honorata. Z synem będzie kłopot : Borys, Olaf, Filip, Tymoteusz, Igor. Ale póki co skłaniamy się ku Igorowi [emoji16]
Mam syna Igora 😃 mega przytulasny chłopak , bardzo mądry ale i łobuz nie zły 😂😂
Już się śmiejemy że jeszcze że 3 lata i kluczyki od samochodu będziemy chować 😂
Tak już odpalil samochód , ale to wina dziadka bo wziął wnuka żeby mu pomógł ale kluczyka nie wyjął a jemu nie trzeba nawet nic mówić.
Ogólnie mam wrażenie że przez to że długo do karmiłam piersią mam z nim jakieś bliższe relacje niż z córką. Być może się mylę u to nie ma wpływu ale takie mam wrażenia.

Powiem Wam, że w ciąży z Córką nie miałam problemu z imieniem. Bardzo szybko wybraliśmy i do tej pory barrrdzo nam się podoba. Z Synkiem już większy problem, bo niewiele imion nam się podobało. Teraz coś mąż przybąkuje o Olafie lub Igorze, a dla dziewczynki podoba mu się Patrycja. No cóż, ja pozostawiam wybór Córce i mężowi, niech dojdą do porozumienia :)

W domu mam Szymona i Filipa 😊 jak będzie następny synek na pewno będzie Olek a jak córeczka to mam trzy typy Nina,Zuza albo Iga.

Ja dzisiaj bardzo słabo się czuje, jakbym miała zemdleć. Jutro jadę na badania i już cykam.

Co do imion to jak przy Julce i Zosi nie miałam problemu tak teraz pustka w głowie 🤷🏻‍♂️
Myślałam o Hannie ale nie wiem. Chłopak to już wogole wyższa szkoła, ale chyba Staś najbardziej

Mam syna Igora 😃 mega przytulasny chłopak , bardzo mądry ale i łobuz nie zły 😂😂
Już się śmiejemy że jeszcze że 3 lata i kluczyki od samochodu będziemy chować 😂
Tak już odpalil samochód , ale to wina dziadka bo wziął wnuka żeby mu pomógł ale kluczyka nie wyjął a jemu nie trzeba nawet nic mówić.
Ogólnie mam wrażenie że przez to że długo do karmiłam piersią mam z nim jakieś bliższe relacje niż z córką. Być może się mylę u to nie ma wpływu ale takie mam wrażenia.
nasz IGor tez jest niezly agent :( wiecie ze Igor od tylu to ROGI haha no taki z rogami jest haha kombinator jakich malo ;) ale to fakt przytulasny i madry jest :)

reklama
Tak wiem że dobrego wzoru dzieciom nie daje ale naprawdę od 30min walczyłam , myślałam ale usna i zostanę sama z tymi cudownoscmiami ale się nie udało 😂
Któraś chcę się dołączyć?😂

Załączniki

• IMG_20191201_211419.jpg
    IMG_20191201_211419.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 64
Do góry