reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Cześć Dziewczyny, nie stresujcie się od rana. Te objawy przychodzą i odchodzą. Poziom hormonów zmienia się wielokrotnie w ciągu doby a organizm też potrafi przyzwyczajać się do ich zwiększonej dawki.

U mnie w ciągu dnia jest spoko (tylko zmęczenie daje się we znaki) a wieczorem mdłości i nawet wymioty. Po tygodniach bez apetytu i z ciągłymi nudnościami jest dużo lepiej i bardzo mnie to cieszy.

Ja dziś pracuję z domu i w tak zwanym międzyczasie będę się szykować na wizytę u lekarza. Cieszę się na tę kartę ciąży jak na prawo jazdy hehehe pierwszy oficjalny dokument 😋

Paulina - mam nadzieję, że Ci to szybko minie. Głowa do góry!

Miłego dnia wszystkim życzę!

reklama
Cześć Dziewczyny, nie stresujcie się od rana. Te objawy przychodzą i odchodzą. Poziom hormonów zmienia się wielokrotnie w ciągu doby a organizm też potrafi przyzwyczajać się do ich zwiększonej dawki.

U mnie w ciągu dnia jest spoko (tylko zmęczenie daje się we znaki) a wieczorem mdłości i nawet wymioty. Po tygodniach bez apetytu i z ciągłymi nudnościami jest dużo lepiej i bardzo mnie to cieszy.

Ja dziś pracuję z domu i w tak zwanym międzyczasie będę się szykować na wizytę u lekarza. Cieszę się na tę kartę ciąży jak na prawo jazdy hehehe pierwszy oficjalny dokument 😋

Paulina - mam nadzieję, że Ci to szybko minie. Głowa do góry!

Miłego dnia wszystkim życzę!
Oby!!!!! Bo serio dwie ciąże za mną i ani w jednej tak się nie męczyłam

Hej dziewczyny. Moje plamienia wczoraj przerodzily sie w ostry, przeszywajacy bol i spory krwotok... tak ze :( nie wiem, ginekologa najwczesniej moge zobaczyc w srode bo tylko w srody przyjmuje (polski), w szpitalu tutaj noc nie sprawdza niestety. Ale mozna sie chyba juz spodziewac ze jest po wszystkim :( jednak wizyte zarezerwuje zeby sprawdzic oczywiscie.

U mnie w miescie wszystko jest mozliwe... Wiele rzeczy moze zaskoczyc
Nie wiem Bejb skąd jesteś, ale w mojej przychodni rejonowej są panie, które przychodzą godzinę przed otwarciem drzwi (‼️) żeby być pierwszymi w kolejce do rejestracji. Swojego miejsca bronią niczym wściekłe psy, a często wcale nie są to emerytki 🤔

Nie wiem Bejb skąd jesteś, ale w mojej przychodni rejonowej są panie, które przychodzą godzinę przed otwarciem drzwi ([emoji845]) żeby być pierwszymi w kolejce do rejestracji. Swojego miejsca bronią niczym wściekłe psy, a często wcale nie są to emerytki [emoji848]
No rejestracja od 8, ja bylam o 7.50 a babeczki mi mowia ze sa od 7!!!! I to nie zeby jakas mloda. Babki 50-60 lat!! Spac nie moga...

reklama
Hej dziewczyny. Moje plamienia wczoraj przerodzily sie w ostry, przeszywajacy bol i spory krwotok... tak ze :( nie wiem, ginekologa najwczesniej moge zobaczyc w srode bo tylko w srody przyjmuje (polski), w szpitalu tutaj noc nie sprawdza niestety. Ale mozna sie chyba juz spodziewac ze jest po wszystkim :( jednak wizyte zarezerwuje zeby sprawdzic oczywiscie.
Nie wiem co napisać... trzymaj się jakoś.
Koniecznie idź do lekarza skontrolować sytuację. Oby wszystko się Wam poukładało.

Do góry