reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Kazumi nie korzystałam, bo nie miałam takiej potrzeby. Póki ciąża niewidoczna lepiej nie ryzykować ;)
Raz mnie w supermarkecie kobitka do kasy zawołała. W autobusie mi sami ustepowali. Raz w autobusie poprosiłam chłopaka żeby mi ustąpił, mnóstwo ludzi wtedy było, byłam mega zmęczona, i balam się że ktoś mnie w brzuch uderzy. A chłopak grzecznie wstał, powiedział Oczywiście, i sobie siadlam ledwo żywa.

reklama
Hej dziewczyny. Moje plamienia wczoraj przerodzily sie w ostry, przeszywajacy bol i spory krwotok... tak ze :( nie wiem, ginekologa najwczesniej moge zobaczyc w srode bo tylko w srody przyjmuje (polski), w szpitalu tutaj noc nie sprawdza niestety. Ale mozna sie chyba juz spodziewac ze jest po wszystkim :( jednak wizyte zarezerwuje zeby sprawdzic oczywiscie.
Hej Kochana [emoji8] Może to tylko jakiś krwiak był i tak naprawdę jest wszystko w porządku... Bądź dobrej myśli - trzymam kciuki za Was [emoji1696] Daj znać jak tylko się czegoś dowiesz [emoji8]

U mnie dzisiaj przespana cała noc, piersi zdecydowanie mniej bolą, mdłości odpukać póki co też brak [emoji848] Super się pisało innym, żeby się nie przejmować brakiem objawów, ich nagłym ustaniem a teraz sama zaczynam się zamartwiać [emoji1787]
Jakie plany na dzisiaj ? Mnie okropnie brakuje wyjścia z domu - fakt, mam balkon, ale to nie to samo, co spacer np. do Pepco [emoji7]

Hej, u mnie nadal to samo, rano do żłobka z synkiem, teraz zrobię obiad a potem praca. Jutro gin i nie mogę się doczekać! Jak przeczytałam że moje dziecko według OM jest już wielkości winogrona to się wzruszyłam 🤷🏻‍♀️🤣 według OM zaczęłam dziś 8tydzien, 7 za mną. Ciekawe jak wyjdzie u gina z usg.

Gratuluję wszystkim po szczęśliwych wizytach, wasze usg mnie rozczulają 😍

Zabajona, może nie wszystko stracone jeszcze, może to krwiak jak dziewczyny piszą. Bądź dobrej myśli i jak najszybciej do lekarza

Kurde ja nie wiem jak u nas będzie w tym roku. W zeszłym roku mieszkaliśmy jeszcze u moich rodziców. Najpierw przyjechaliśmy tu do teściowej, potem wracaliśmy do domu do Krakowa na wigilię u rodziców. Teraz mieszkamy u siebie, mąż coś mówił że może zrobimy sobie sami wigilię. Ale kurde święta w 3 osoby (przy czym synek 2lata) i fasolka to mi będzie tak łyso... Ja uwielbiam świąteczny gwar i spędzanie czasu razem, póki jeszcze wszyscy na tym świecie są

Zabajona trzymam kciuki
Witam się i ja wracam do żywych choć nie do końca czuje się strasznie aczkolwiek mdłości minimalnie dopuściły biegunka też chyba jednak wirus mam nadzieję że z fasolą ok :-( :(-
Wizyta dopiero 4.12

Kurde ja nie wiem jak u nas będzie w tym roku. W zeszłym roku mieszkaliśmy jeszcze u moich rodziców. Najpierw przyjechaliśmy tu do teściowej, potem wracaliśmy do domu do Krakowa na wigilię u rodziców. Teraz mieszkamy u siebie, mąż coś mówił że może zrobimy sobie sami wigilię. Ale kurde święta w 3 osoby (przy czym synek 2lata) i fasolka to mi będzie tak łyso... Ja uwielbiam świąteczny gwar i spędzanie czasu razem, póki jeszcze wszyscy na tym świecie są
Wpadajcie do nas my sami we 4 🤣🤣

reklama
Do góry