reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Kazumi nie korzystałam, bo nie miałam takiej potrzeby. Póki ciąża niewidoczna lepiej nie ryzykować ;)
Raz mnie w supermarkecie kobitka do kasy zawołała. W autobusie mi sami ustepowali. Raz w autobusie poprosiłam chłopaka żeby mi ustąpił, mnóstwo ludzi wtedy było, byłam mega zmęczona, i balam się że ktoś mnie w brzuch uderzy. A chłopak grzecznie wstał, powiedział Oczywiście, i sobie siadlam ledwo żywa.

reklama
Hej dziewczyny. Moje plamienia wczoraj przerodzily sie w ostry, przeszywajacy bol i spory krwotok... tak ze :( nie wiem, ginekologa najwczesniej moge zobaczyc w srode bo tylko w srody przyjmuje (polski), w szpitalu tutaj noc nie sprawdza niestety. Ale mozna sie chyba juz spodziewac ze jest po wszystkim :( jednak wizyte zarezerwuje zeby sprawdzic oczywiscie.
Hej Kochana [emoji8] Może to tylko jakiś krwiak był i tak naprawdę jest wszystko w porządku... Bądź dobrej myśli - trzymam kciuki za Was [emoji1696] Daj znać jak tylko się czegoś dowiesz [emoji8]

U mnie dzisiaj przespana cała noc, piersi zdecydowanie mniej bolą, mdłości odpukać póki co też brak [emoji848] Super się pisało innym, żeby się nie przejmować brakiem objawów, ich nagłym ustaniem a teraz sama zaczynam się zamartwiać [emoji1787]
Jakie plany na dzisiaj ? Mnie okropnie brakuje wyjścia z domu - fakt, mam balkon, ale to nie to samo, co spacer np. do Pepco [emoji7]

Hej, u mnie nadal to samo, rano do żłobka z synkiem, teraz zrobię obiad a potem praca. Jutro gin i nie mogę się doczekać! Jak przeczytałam że moje dziecko według OM jest już wielkości winogrona to się wzruszyłam 🤷🏻‍♀️🤣 według OM zaczęłam dziś 8tydzien, 7 za mną. Ciekawe jak wyjdzie u gina z usg.

Gratuluję wszystkim po szczęśliwych wizytach, wasze usg mnie rozczulają 😍

Zabajona, może nie wszystko stracone jeszcze, może to krwiak jak dziewczyny piszą. Bądź dobrej myśli i jak najszybciej do lekarza

Kurde ja nie wiem jak u nas będzie w tym roku. W zeszłym roku mieszkaliśmy jeszcze u moich rodziców. Najpierw przyjechaliśmy tu do teściowej, potem wracaliśmy do domu do Krakowa na wigilię u rodziców. Teraz mieszkamy u siebie, mąż coś mówił że może zrobimy sobie sami wigilię. Ale kurde święta w 3 osoby (przy czym synek 2lata) i fasolka to mi będzie tak łyso... Ja uwielbiam świąteczny gwar i spędzanie czasu razem, póki jeszcze wszyscy na tym świecie są

Zabajona trzymam kciuki
Witam się i ja wracam do żywych choć nie do końca czuje się strasznie aczkolwiek mdłości minimalnie dopuściły biegunka też chyba jednak wirus mam nadzieję że z fasolą ok :-( :(-
Wizyta dopiero 4.12

Kurde ja nie wiem jak u nas będzie w tym roku. W zeszłym roku mieszkaliśmy jeszcze u moich rodziców. Najpierw przyjechaliśmy tu do teściowej, potem wracaliśmy do domu do Krakowa na wigilię u rodziców. Teraz mieszkamy u siebie, mąż coś mówił że może zrobimy sobie sami wigilię. Ale kurde święta w 3 osoby (przy czym synek 2lata) i fasolka to mi będzie tak łyso... Ja uwielbiam świąteczny gwar i spędzanie czasu razem, póki jeszcze wszyscy na tym świecie są
Wpadajcie do nas my sami we 4 🤣🤣

reklama
Do góry