reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Nasz pediatra non stop wszystko brał pod alergię. Byłam z dzieciakami u świetnej pani alergolog, która wyklucza alergię. Pediatra nafaszerował mi dzieci takimi lekami, po których Syn dostał szmerów nad serduszkiem. U innego lekarza wyszło też zapalenie płuc, a u pediatry niby osłuchowo czysto. Już jej po prostu nie ufam. Wczoraj niby ok, sama jej powiedziałam o tym grzybku. Osłuchowo mówi że ok, a Syn kaszle paskudnym mokrym kaszlem. Ostatni antybiotyk też nie trafiła, przez co musiał brać kolejny.
O kurka, myślałam że to pojedyncza sytuacja była.
W takim razie szukaj kogoś nowego

reklama
Dzień Dobry Mamuśki

U mnie od rana znowu to samo 🤷🏻‍♂️ Chyba nauczę die z tym żyć . Wciskam w siebie kanapkę z masłem ...

Dzisiaj bezplanow wiec po prostu rewelacja 😂
Jutro do gina lecę muszę tylko dzisiaj zadzwonić na która godzinę mam. Mama wczoraj dzwoniła i zapisze mnie do swojej ginekolog ...

Jeżu kolczasty, Kobietki, czy ja Was dam radę nadrobić teraz? Chyba zrobię sobie przerwę w pracy, kawka i forum 😎 nie wytrzymałam i zrobiłam betę, wyszła 1556, 21 listopada była 284 to chyba rośnie dobrze. Dzisiaj poczułam w brzuchu coś bardzo dziwnego, jakby.. no nie wiem, coś mnie rozciągało od środka. Mało przyjemny temat 😆
Życzę spokojnego wtoreczku 😘

reklama
Witajcie, ja jestem juz w poczekalni. Na ta chwile 5 w kolejce. Babeczki od 7 rano siedza choc rejestracja jest od 8 a lekarz od 9. Musze zakonczyc szpitalne leczenie,moze wysle mnie na USG i w koncu zalozy ksiazeczke...

Do góry