Suri373
Fanka BB :)
Kasia zobacz jaki zdrowy okaz! Link do: Maskotka PbP Jak Wytresować Smoka Furia biała 65 biała furia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To fakt, chociaż ja po przeprowadzce na swoje kupiłam na szybko taką niewielką choinkę w Tesco. Po świętach nie było sensu jej pakować do piwnicy Więc już wiemy, że ta z Leroy jest lepszawłasnie kupilismy w tamtym roku w liroju, po jednym użyciu ciezko mówic o jakości
Pluszaczka super co do stroju to muszę pogadać z młoda. W styczniu maja bal przebierańców ale ta pewnie chce iść przebrana jak co roku za Elzę.
Paulina pieluszka bardzo ładna, w sam raz dla dziewczynki i chłopca
Co do juska to się nie zgodzę. 90% to szmelc ale te 10% to perełki których się nie da zastąpić. Np maja wypasiona pościel wypychana puchem gęsim. Sama kołdra 1500 ale jakość mega.
Właśnie oglądam najpiękniejsze domu w Australii ba domo+ ( nawet nie wiedziałam ze mam taki kanał) No i dziewczyny jakie ludzie maja chalupyyy jacieee mega