reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
własnie kupilismy w tamtym roku w liroju, po jednym użyciu ciezko mówic o jakości
To fakt, chociaż ja po przeprowadzce na swoje kupiłam na szybko taką niewielką choinkę w Tesco. Po świętach nie było sensu jej pakować do piwnicy 😂 Więc już wiemy, że ta z Leroy jest lepsza :D

Pluszaczka super :) co do stroju to muszę pogadać z młoda. W styczniu maja bal przebierańców ale ta pewnie chce iść przebrana jak co roku za Elzę.

Paulina pieluszka bardzo ładna, w sam raz dla dziewczynki i chłopca ;)

Co do juska to się nie zgodzę. 90% to szmelc ale te 10% to perełki których się nie da zastąpić. Np maja wypasiona pościel wypychana puchem gęsim. Sama kołdra 1500 ale jakość mega.
Właśnie oglądam najpiękniejsze domu w Australii ba domo+ ( nawet nie wiedziałam ze mam taki kanał) No i dziewczyny jakie ludzie maja chalupyyy jacieee mega

Pluszaczka super :) co do stroju to muszę pogadać z młoda. W styczniu maja bal przebierańców ale ta pewnie chce iść przebrana jak co roku za Elzę.

Paulina pieluszka bardzo ładna, w sam raz dla dziewczynki i chłopca ;)

Co do juska to się nie zgodzę. 90% to szmelc ale te 10% to perełki których się nie da zastąpić. Np maja wypasiona pościel wypychana puchem gęsim. Sama kołdra 1500 ale jakość mega.
Właśnie oglądam najpiękniejsze domu w Australii ba domo+ ( nawet nie wiedziałam ze mam taki kanał) No i dziewczyny jakie ludzie maja chalupyyy jacieee mega

Ja jakoś choinek sztucznych po urokach dzieciństwa nie toleruje 😂😂😂 i żywa rok w rok .

Nie które te domy to wypas taki ze masakra. Ja zawsze do swojego mówię ciekawe jak to w takiej willi się mieszka 🤣🤣🤣 i ze kiedyś będziemy żyć jak panicze właśnie w takiej chałupie , ze to tylko kwestia czasu 😂

ja oglądam na HGTV np moj dom na Bahamah , albo Kupujemy dom na plaży. Wchodzą amerykańcy do sypialni wielkości małego hangaru i kręcą nosem że za mała......... Albo wchodzą do łazienki wielkości mojej kuchni i jeczą że łzienka za mała... A ja mam łazienke 2 na 2 i jak ja wejde to juz nikt sie nie mieści, jak sikam to moge rece trzymac w umuwalce a nogi w wannie 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

a po za tym to uwielbiam te programy oglądać, działają na mnie uspokajająco.
Też sie zastanawiam, jak małżeństwo kupuje dom, 200 m kwadratowych i mówią ze nie wiadzą jak sie pomieszczą, albo ogladaja dom z lat 30 i narzekają że wykładzina na podłodze ale nie sprawdzą czy mur nie gnije, czy fundamenty całe, w jakm stanie są rury??? a dom za pół miliona, na kredyt w obcym kraju 🤷‍♀️

Wracam z wizyty od lekarza-aniola. Wszystko wyjasnil, wytlumaczyl. Na zdjeciu Nasza Kropka!!
20191121_150615.jpeg

reklama
Tez widziałam ostatnio to na hgtv. Właśnie parka jedzie i pośrednik pokazuje różne chałupy a oni decydują która biora i jaki remoncik walną. A w tym programie teraz pokazują jak budują całe mini miasteczka dla społeczności. Maja mieszkania lub domy na społeczność np 100 lub 200 osób. Dla wszystkich maja klub, siłownie, punkt pielęgniarski, bar, dancing i różne usługi np kosmetyczka przyjezdza tylko dla tych ludzi 2 x w tyg, fryzjerka co kilka dni, zajęcia na basenie, masażysta itp i to wszystko mają w czynszu. Skurczybyki. Bardzo mi się to podoba.

Do góry