reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Kasia ja mojej zaproponawałam strój księżniczki jak inne dziewczynki to tak sie skrzywiła ze az parsknełam śmiechem. W zeszłym roku miała strój Batmanki z cekinami w kształcie serduszka na klacie, przy czym cekiny dwustronne, czarne i rożowe chyba, Najważniejsze! peleryna która lata jak sie gania z chłopakami!

reklama
Tez widziałam ostatnio to na hgtv. Właśnie parka jedzie i pośrednik pokazuje różne chałupy a oni decydują która biora i jaki remoncik walną. A w tym programie teraz pokazują jak budują całe mini miasteczka dla społeczności. Maja mieszkania lub domy na społeczność np 100 lub 200 osób. Dla wszystkich maja klub, siłownie, punkt pielęgniarski, bar, dancing i różne usługi np kosmetyczka przyjezdza tylko dla tych ludzi 2 x w tyg, fryzjerka co kilka dni, zajęcia na basenie, masażysta itp i to wszystko mają w czynszu. Skurczybyki. Bardzo mi się to podoba.

Odnalazłabym się tam jak nic 🤣🤣🤣

Tez widziałam ostatnio to na hgtv. Właśnie parka jedzie i pośrednik pokazuje różne chałupy a oni decydują która biora i jaki remoncik walną. A w tym programie teraz pokazują jak budują całe mini miasteczka dla społeczności. Maja mieszkania lub domy na społeczność np 100 lub 200 osób. Dla wszystkich maja klub, siłownie, punkt pielęgniarski, bar, dancing i różne usługi np kosmetyczka przyjezdza tylko dla tych ludzi 2 x w tyg, fryzjerka co kilka dni, zajęcia na basenie, masażysta itp i to wszystko mają w czynszu. Skurczybyki. Bardzo mi się to podoba.
O nie, to zdecydowanie nie dla mnie. Ja to jestem dzikus totalny i w takich społecznościach się zupełnie nie odnajduję. Dla mnie to chyba jakaś wyspa otoczona rekinami byłaby w sam raz :p

Mója długo lubiła samochody, klocki i piłkę zamiast zabawy Barbie ale od jakiegoś czasu to się stopniowo zmienia. Myśle ze na bal poszłaby chętnie jako szczerbatek ale ona widze ze jest bardzo podatna na inne
Koleżanki i jak tamte sa Elzami to ona tez ... :/

reklama
aha to ja wmawiam usilnie mojej ze nie musi jak koleżanki bo ma w grupie takie agentki ze by ją raz dwa pod siebie wytresowały, wiec musze ja odrazu asertywności uczyć bo by jej na głowe weszły

Do góry