Paulina.zen
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia no właśnie jest i jakoś mnie to męczy :/ no jakiś taki mam czas widocznie. Masz rację, po to jest to forum. To ja muszę odpocząć od tego.
A. co ze szczerbatkiem? ja chce córci kupić na allegro strój Szczerbatka myślę że się zesra z radości bo co rusz muszę jej robić a to maskę a. to skrzydla, ogon. Z papieru to szybko się rozlatuje, a strój kupię to będzie i będzie. i Jeszcze widziałam taka spora maskotka Szczerbatka.
Wogole to ona to się nie szczypie z życzeniami. Mega pudło klocków kliksow, konsola PS4 z. jakimiś strzelankami bo grała u koleżanki i ona też takie chce. Jakieś. laboratorjum do robienia Slimów czy coś.
***** od czerwca. powinnam zacząć zbierać kasę
HejoooooDzien dobry, witam sie jak zwykle zabiegana wiec wpadam zyczyc wszystkim mamusiom dobrego dnia
A z kucykami miałam fazę rok temu. Kupiłam bluzę rainbow dash, tęczowa z. grzywą, strój rainbow koszulka, spódniczka z ogonem, opaska na włosy