reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Aaaaaa i kupiliśmy pierwsza pieluchę tetrowa dzisiaj :D

Załączniki

• 945996EE-51FA-46EE-94CE-0E0236EB1945.jpeg
    945996EE-51FA-46EE-94CE-0E0236EB1945.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 60
reklama
Kasia no właśnie jest i jakoś mnie to męczy :/ no jakiś taki mam czas widocznie. Masz rację, po to jest to forum. To ja muszę odpocząć od tego.

A. co ze szczerbatkiem? ja chce córci kupić na allegro strój Szczerbatka 😍 myślę że się zesra z radości :D bo co rusz muszę jej robić a to maskę a. to skrzydla, ogon. Z papieru to szybko się rozlatuje, a strój kupię to będzie i będzie. i Jeszcze widziałam taka spora maskotka Szczerbatka.

Wogole to ona to się nie szczypie z życzeniami. Mega pudło klocków kliksow, konsola PS4 z. jakimiś strzelankami bo grała u koleżanki i ona też takie chce. Jakieś. laboratorjum do robienia Slimów czy coś.
***** 🤦‍♀️ od czerwca. powinnam zacząć zbierać kasę

Kurde gdzieś widziałam mega zestawy ze slimami po tanioszczce . Dzisiaj w action chyba z Elza kufffa nawet :D

Szczera tej to ten z bajki o smokach ?
My mamy fazę na kucyki Pony a starsza wszystko z jazda konna

Załączniki

• CC59EC5F-4973-427E-9505-BBF3FB1506D6.jpeg
    CC59EC5F-4973-427E-9505-BBF3FB1506D6.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 47
A z kucykami miałam fazę rok temu. Kupiłam bluzę rainbow dash, tęczowa z. grzywą, strój rainbow koszulka, spódniczka z ogonem, opaska na włosy

reklama
Do góry