reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

No to super❤ Nic tylko się cieszyć z takiego obrotu spraw. Mnie w poprzedniej ciąży chcieli zwolnić i chyba dlatego tak CEkam i wydaje mi się ze wszyscy pracodawcy tak robią.

My wróciliśmy właśnie ze starym z randki. Obżerałam się pizzy z sosem czosnkowym i aż lepiej 😊
ooo wczoraj też się pokusiłam :D pyszna była - nie żałuje 🤭

reklama
Cześć Dziewczynki melduję się, powiedziałam dziś w pracy że jestem w ciąży. Może trochę za wcześnie,ale chociaż teraz żadna dziewczyna nie powie mi weź dziecko na ręce - pracuje w żłobku. A przytulić mogę siedząc na dywanie. Nie wiem czy dobrze zrobiłam,ale cóż.. Wczoraj źle się czułam,dziś znacznie lepiej. Tylko jakaś smutna jestem i cholera wie czemu... Za dużo myślę negatywnie. Polecicie jakąś fajną książkę??
Dziś zaczęłam czytać " Za zamkniętymi drzwiami ". Wciąga od pierwszych kartek, także polecam.

ja lubię podróżnicze z serii Cejrowskiego. A ostatnio czytam Dzielną Do, Kucyki.
Przewijają mi się też przez. ręce tytuły dotyczące manipulacji, perswazji, czytania mowy ciała ;) i takie tam fanaberie pseudopsychologow ;)

reklama
czesc dziewczyny! :)
ja tez sie poki co niesmialo witam - jestem mama aniolka z 27-ego tc, wiec na razie sie nie nakrecam...
om mialam 12.10, owulacje przypadkiem wykryta przez lekarza 26.10 :) termin na 18 lipca :) beta z dzisiaj 7910, progesteron 51 :)
pozdrawiam Was i zycze spokojnych ciaz ;)
Spokojnej nocy również.

My na razie ciągniemy Piratów z Karaibow 🤦‍♀️

Do góry