Paulina.zen
Fanka BB :)
Nie ciągniemy a ciśniemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie było 5+6 i była dzidzia i serduszko także jest szansa, ze zobaczysz
No to jestem po lekarzu jeśli chodzi o pęcherz to powiedziała żebym w poniedziałek zrobiła posiew no z tego nic nie wiadomo canephron czy jakoś tak bez recepty i fitolizyne
Usg ciałko żółte jest w srodeczku 6t5 czyli tak jak flo jak dla niej jest wszystko w porządku
Ehh z tymi mamami moja też jakoś bez entuzjazmu tzn cieszy się ale zaraz potem powiedziała córcia macie tyle problemów ehh
Głowa do góry dziewczyny mamy czlowieczki w środku i to jest ważne
nie wnikamy w wasze życie erotyczneNie ciągniemy a ciśniemy
Cześć Dziewczynki melduję się, powiedziałam dziś w pracy że jestem w ciąży. Może trochę za wcześnie,ale chociaż teraz żadna dziewczyna nie powie mi weź dziecko na ręce - pracuje w żłobku. A przytulić mogę siedząc na dywanie. Nie wiem czy dobrze zrobiłam,ale cóż.. Wczoraj źle się czułam,dziś znacznie lepiej. Tylko jakaś smutna jestem i cholera wie czemu... Za dużo myślę negatywnie. Polecicie jakąś fajną książkę??
czesc dziewczyny!
ja tez sie poki co niesmialo witam - jestem mama aniolka z 27-ego tc, wiec na razie sie nie nakrecam...
om mialam 12.10, owulacje przypadkiem wykryta przez lekarza 26.10 termin na 18 lipca beta z dzisiaj 7910, progesteron 51
pozdrawiam Was i zycze spokojnych ciaz