reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
No to jestem po lekarzu jeśli chodzi o pęcherz to powiedziała żebym w poniedziałek zrobiła posiew no z tego nic nie wiadomo canephron czy jakoś tak bez recepty i fitolizyne
Usg ciałko żółte jest w srodeczku 6t5 czyli tak jak flo jak dla niej jest wszystko w porządku
Ehh z tymi mamami moja też jakoś bez entuzjazmu tzn cieszy się ale zaraz potem powiedziała córcia macie tyle problemów ehh
Głowa do góry dziewczyny mamy czlowieczki w środku i to jest ważne

Suuper [emoji123][emoji5]

Cześć Dziewczynki melduję się, powiedziałam dziś w pracy że jestem w ciąży. Może trochę za wcześnie,ale chociaż teraz żadna dziewczyna nie powie mi weź dziecko na ręce - pracuje w żłobku. A przytulić mogę siedząc na dywanie. Nie wiem czy dobrze zrobiłam,ale cóż.. Wczoraj źle się czułam,dziś znacznie lepiej. Tylko jakaś smutna jestem i cholera wie czemu... Za dużo myślę negatywnie. Polecicie jakąś fajną książkę??

Ja nosze mojego 14 kg synka bo jednak do auta podniesc do fotelika jesc tez do wizka Tez musze podniesc

czesc dziewczyny! :)
ja tez sie poki co niesmialo witam - jestem mama aniolka z 27-ego tc, wiec na razie sie nie nakrecam...
om mialam 12.10, owulacje przypadkiem wykryta przez lekarza 26.10 :) termin na 18 lipca :) beta z dzisiaj 7910, progesteron 51 :)
pozdrawiam Was i zycze spokojnych ciaz ;)

Witaj [emoji847][emoji847][emoji175]

reklama
Do góry