PatkaPatka
Fanka BB :)
nieee..A kichasz? kaszlesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nieee..A kichasz? kaszlesz?
Czy boli Was może brzuch ale tak jakbyście miały zakwasy? [emoji848]
U nas bywają dzieci ponad 3 lata a dwóch chłopaków waży tyle co moja 6 latka 23kgJa nosze mojego 14 kg synka bo jednak do auta podniesc do fotelika jesc tez do wizka Tez musze podniesc
Co ukończyłaś?Dzień dobry
Ja już siedzę w autobusie,czeka mnie 3 godzinna podróż do Krakowa muszę odebrać z uczelni dyplom, bo broniłam się 3 tygodnie temu ...nie wiem jak dojadę.
Miłego dnia
Pedagogike specjalną -oligofrenopedagogikeCo ukończyłaś?
Dzień doberek jak się czujecie? Jak minęła noc? Ja w miarę,trochę boli w pachwinach. Spałam dziś chyba w jednej pozycji całą noc... Nie wiem jak Wy,ale mam strasznie erotyczne sny...
Mój dziś jedzie do teściów robić wyroby- będzie swojska wędlina. Będzie co pojeść.
A ja z córką jedziemy na urodziny do dziecka przyjaciółki. Na samą myśl o torcie,ślina mi leci. Ona robi takie smaczne torty. Ah...
O prosze, ja mam obrone z oligofrenopedagogiki za rok. Dokladnie 3 dni przed terminem porodu-to sie nazywa wstrzelic w termin!! [emoji846]Pedagogike specjalną -oligofrenopedagogike