reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
to nie pomogę. mnie nic nie boli po za tym że spodnie mnie tak cisna że mam ochotę chodzić w samych majtkach. co jest z kolei niemożliwe bo mi ciągle zimno.

Dzień dobry :)
Ja już siedzę w autobusie,czeka mnie 3 godzinna podróż do Krakowa :( muszę odebrać z uczelni dyplom, bo broniłam się 3 tygodnie temu ...nie wiem jak dojadę.
Miłego dnia :)

Dzień doberek:) jak się czujecie? Jak minęła noc? Ja w miarę,trochę boli w pachwinach. Spałam dziś chyba w jednej pozycji całą noc... Nie wiem jak Wy,ale mam strasznie erotyczne sny...
Mój dziś jedzie do teściów robić wyroby- będzie swojska wędlina. Będzie co pojeść.
A ja z córką jedziemy na urodziny do dziecka przyjaciółki. Na samą myśl o torcie,ślina mi leci. Ona robi takie smaczne torty. Ah...

Dzień doberek:) jak się czujecie? Jak minęła noc? Ja w miarę,trochę boli w pachwinach. Spałam dziś chyba w jednej pozycji całą noc... Nie wiem jak Wy,ale mam strasznie erotyczne sny...
Mój dziś jedzie do teściów robić wyroby- będzie swojska wędlina. Będzie co pojeść.
A ja z córką jedziemy na urodziny do dziecka przyjaciółki. Na samą myśl o torcie,ślina mi leci. Ona robi takie smaczne torty. Ah...

Obudziłam się o 4:00 i od tamtej pory nie śpię, wcale nie mogłam usnąć :(

reklama
Dzien dobry kolezankom. Dzisiejsza noc byla tych trudnych: co chwile sie budzilam, mialam dziwne sny oraz plaklam przez sen... Dzis chill zero badan, tylko czysty odpoczynek.
Pedagogike specjalną -oligofrenopedagogike
O prosze, ja mam obrone z oligofrenopedagogiki za rok. Dokladnie 3 dni przed terminem porodu-to sie nazywa wstrzelic w termin!! [emoji846]

Do góry