reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

No to jestem po lekarzu jeśli chodzi o pęcherz to powiedziała żebym w poniedziałek zrobiła posiew no z tego nic nie wiadomo canephron czy jakoś tak bez recepty i fitolizyne
Usg ciałko żółte jest w srodeczku 6t5 czyli tak jak flo jak dla niej jest wszystko w porządku
Ehh z tymi mamami moja też jakoś bez entuzjazmu tzn cieszy się ale zaraz potem powiedziała córcia macie tyle problemów ehh
Głowa do góry dziewczyny mamy czlowieczki w środku i to jest ważne

reklama
No to jestem po lekarzu jeśli chodzi o pęcherz to powiedziała żebym w poniedziałek zrobiła posiew no z tego nic nie wiadomo canephron czy jakoś tak bez recepty i fitolizyne
Usg ciałko żółte jest w srodeczku 6t5 czyli tak jak flo jak dla niej jest wszystko w porządku
Ehh z tymi mamami moja też jakoś bez entuzjazmu tzn cieszy się ale zaraz potem powiedziała córcia macie tyle problemów ehh
Głowa do góry dziewczyny mamy czlowieczki w środku i to jest ważne
Dobrze ze fasola rośnie w sile ❤️

Oczywisice to nasz wybór nie kogoś 😊
A co do pęcherza to dużo żurawiny :) bardzo pomaga

Eghhhhhh ja w to wątpię . Kocham moja mama ale czasami mi się wydaje z pewne rzeczy robi nieświadomie i nie zwraca uwagi ze sprawia przykrość no mojej starszej córce. Faworyzuje moja siostrzenice i zawsze jest taka głupia zazdrość , która nakręca troszkę moja siostra. I tak koja Julka z moja chrześnicą są zazrosne o siebie.
Gdy mojej siostry córka dostaje np prezenty takie jakie chce od mojej mamy tak moja Julka na odwrót to co chciała dostać. Zawsze jest jej tak przykro
Moje dzieci to jedyne wnuki moich rodziców, dlatego tym bardziej nie rozumiem czemu niczym się nie interesują

Moja mama po 2 udarze stala sie strasznie zle nastawiona do wszystkiego a corki mojej siostry to och ach A mój synuś noo wiadomo tamte jedzą wszystko A my mamy problem z niejadkiem
A na ja to że stoickim spokojem wolę żeby był chudy niż Michelin
Przepraszam jeśli kogoś urazilam ale naprawdę działa mi to na nerwy

Hej, uff udało mi się Was nadrobić 🤣 U mnie non stop spanie, spanie i mega głupie sny. Co do rodziny to powiem, że moi rodzice się doczekać nie mogą wnucząt ... Póki co jeszcze nie wiedzą, że ich marzenie rośnie 🤣 Za to mój jedyny brat jakiś czas temu stwierdził, że on chrzestnym do naszych dzieci nie będzie. To zabolało, bo wiem, że dla dziecka swojego kumpla jest ... Ale nie, to nie. Nie mamy super kontaktu, w zasadzie widujemy się 2,3 razy w roku i to u rodziców. Wiem, że jak ich zabraknie to nasz kontakt się całkiem urwie. Ale nic na siłę. "Umiesz liczyć- licz na siebie." - tego się trzymam.

Cześć Dziewczynki melduję się, powiedziałam dziś w pracy że jestem w ciąży. Może trochę za wcześnie,ale chociaż teraz żadna dziewczyna nie powie mi weź dziecko na ręce - pracuje w żłobku. A przytulić mogę siedząc na dywanie. Nie wiem czy dobrze zrobiłam,ale cóż.. Wczoraj źle się czułam,dziś znacznie lepiej. Tylko jakaś smutna jestem i cholera wie czemu... Za dużo myślę negatywnie. Polecicie jakąś fajną książkę??

reklama
Cześć Dziewczynki melduję się, powiedziałam dziś w pracy że jestem w ciąży. Może trochę za wcześnie,ale chociaż teraz żadna dziewczyna nie powie mi weź dziecko na ręce - pracuje w żłobku. A przytulić mogę siedząc na dywanie. Nie wiem czy dobrze zrobiłam,ale cóż.. Wczoraj źle się czułam,dziś znacznie lepiej. Tylko jakaś smutna jestem i cholera wie czemu... Za dużo myślę negatywnie. Polecicie jakąś fajną książkę??
I jaka była reakcja? Myśle ze dobrze zrobiłaś ☺️
Ja tez bym coś poczytałam ale nic mi nie przychodzi do głowy

Do góry