reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dzień dobry. Ja dziś dostanę do głowy z tym moim małym szaleńcem. Co rusz wymyśla dziwne rzeczy, wchodzi tam, gdzie nie ma [emoji85] u nas dziś wielkie sprzątanie domu, szykowanie auta i pakowanie do szpitala. Nie wiem jak z tym szogunem wytrzymamy cały weekend... Mnie trzymają od rana mdłości, jeść mi się nie chce, choć głód czuję, aż mnie żołądek boli. Wypiłam teraz sok pomidorowy i zjadłam sucha bułkę i jest ciut lepiej. Miłego dnia wszystkim! [emoji846]

Dzień dobry. Ja dziś dostanę do głowy z tym moim małym szaleńcem. Co rusz wymyśla dziwne rzeczy, wchodzi tam, gdzie nie ma [emoji85] u nas dziś wielkie sprzątanie domu, szykowanie auta i pakowanie do szpitala. Nie wiem jak z tym szogunem wytrzymamy cały weekend... Mnie trzymają od rana mdłości, jeść mi się nie chce, choć głód czuję, aż mnie żołądek boli. Wypiłam teraz sok pomidorowy i zjadłam sucha bułkę i jest ciut lepiej. Miłego dnia wszystkim! [emoji846]

Oooo sok pomidorowy 😊 tez bym się napiła.

My jemy właśnie parówki i bułki z pasta jajeczna mniiiam

Cześć, wczoraj się tu z wami witałam 😊 przestaje się już aż tak bardzo martwić bo od dzisiaj zaczęłam czuć mdłości, tak tak cieszę się z tego bo przynajmniej czuje ze to naprawdę ciąża 😅😅 trochę to dokuczliwe, od rana chodzę cały czas głodna a nic przełknąć nie idzie, macie jakieś sposoby jak to chodź trochę zniwelować?

Cześć, wczoraj się tu z wami witałam 😊 przestaje się już aż tak bardzo martwić bo od dzisiaj zaczęłam czuć mdłości, tak tak cieszę się z tego bo przynajmniej czuje ze to naprawdę ciąża 😅😅 trochę to dokuczliwe, od rana chodzę cały czas głodna a nic przełknąć nie idzie, macie jakieś sposoby jak to chodź trochę zniwelować?
Mi pomagały cukierki i szklanka coca-coli

Ja słyszałam ze imbir i migdały pomagają ale w jakiej postaci to nie wiem 🤷🏻‍♂️

Dzien dobry
Ja dzis planuje pakowanie, wyprowadzamy sie 30 listopada i trzeba juz zaczac pomału... Kupilismy wieksze mieszkanie 3 pok żeby miec sypialnie... A teraz bedziemy musieli sie dzielić z mała albo z małym :) ;) Po cichu marze o dziewczynce byla by parka

Dzięki dziewczyny, niestety cukierki itp wątpię żeby pomogły bo na słodycze nawet patrzeć nie mogę 😅 jak słodziłam herbatę czy kawę 3 łyżeczkami cukru to musiałam się ograniczyć do 1 🙈

reklama
Dzien dobry
Ja dzis planuje pakowanie, wyprowadzamy sie 30 listopada i trzeba juz zaczac pomału... Kupilismy wieksze mieszkanie 3 pok żeby miec sypialnie... A teraz bedziemy musieli sie dzielić z mała albo z małym :) ;) Po cichu marze o dziewczynce byla by parka
My kupujemy w styczniu dom żeby się cała famila gdzieś pomieścić 🤣

Do góry