reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dzień dobry

Ja wyspana, noc spokojna. Ale sny mam tak głupie ze masakra 🤣

@montek.87 napisz jak będziesz po wizycie? Dobra opieka tam? Czy z wielka łaska wszystko ?

Witam nowa mamusie 🥰

Ps. Ja tez jestem tylko na tej facebookowe grupie z większa ilością członków 🤭[emoji23][emoji23]

To chyba wiekszosc z nas tam gdzue 150 osob🤣

Dzień dobry :)
Boże, jak mi się nie chciało dziś wstać. Dodatkowo głowa mnie boli okrutnie. Zaczynam żałować, że nie wzięłam zwolnienia od lekarza ostatnio. Pracuje w przedszkolu, i lekarz nalegal bym już szla na chorobowe bo niektóre dzieci są nieszczepione i w ogóle infekcje cały czas. No cóż muszę wytrzymać do 10 grudnia, wtedy już wezmę na pewno. Teraz myślę, że z Deka za wcześnie by było.
Dziewczyny, czy Wy też jesteście cały czas głodne? Wczoraj wieczór opitolilam cały kubek lodów koktajlowych. A przed ciąża tak się pilnowalam, codziennie ćwiczyłam. Aż teraz trochę mi tego brak :/

Mnie od dzus ssa zoladek i pobolewa brzuch tyllp tyle

I tak kolejny niewyspany dzien dzisiaj bol brzucha boli od rana brak plamien
Galaretka z nóżek dzisiaj na śniadanko mm mm chyba tego mi brakowalo

Paulina ja ze starszymi synkami tez mialam tak cudowne dziewczyny na grupach ze szok. Byly spotkania i przyjaznie. Z 3 synkiem grupa wogole mi nie podeszla i nie mam jakiejs wiezi z nimi. Mam olbrzymia nadzieje ze nasza grupa bedzie tak samo wspaniala jak moje poprzednie, ze same fajne babki sie tu zgromadzily :)

Zdaje sie ze wiekszosc jest juz na fb... u karoliny

reklama
Do góry