reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dzień dobry. Ja dziś dostanę do głowy z tym moim małym szaleńcem. Co rusz wymyśla dziwne rzeczy, wchodzi tam, gdzie nie ma [emoji85] u nas dziś wielkie sprzątanie domu, szykowanie auta i pakowanie do szpitala. Nie wiem jak z tym szogunem wytrzymamy cały weekend... Mnie trzymają od rana mdłości, jeść mi się nie chce, choć głód czuję, aż mnie żołądek boli. Wypiłam teraz sok pomidorowy i zjadłam sucha bułkę i jest ciut lepiej. Miłego dnia wszystkim! [emoji846]

Dzień dobry. Ja dziś dostanę do głowy z tym moim małym szaleńcem. Co rusz wymyśla dziwne rzeczy, wchodzi tam, gdzie nie ma [emoji85] u nas dziś wielkie sprzątanie domu, szykowanie auta i pakowanie do szpitala. Nie wiem jak z tym szogunem wytrzymamy cały weekend... Mnie trzymają od rana mdłości, jeść mi się nie chce, choć głód czuję, aż mnie żołądek boli. Wypiłam teraz sok pomidorowy i zjadłam sucha bułkę i jest ciut lepiej. Miłego dnia wszystkim! [emoji846]

Oooo sok pomidorowy 😊 tez bym się napiła.

My jemy właśnie parówki i bułki z pasta jajeczna mniiiam

Cześć, wczoraj się tu z wami witałam 😊 przestaje się już aż tak bardzo martwić bo od dzisiaj zaczęłam czuć mdłości, tak tak cieszę się z tego bo przynajmniej czuje ze to naprawdę ciąża 😅😅 trochę to dokuczliwe, od rana chodzę cały czas głodna a nic przełknąć nie idzie, macie jakieś sposoby jak to chodź trochę zniwelować?

Cześć, wczoraj się tu z wami witałam 😊 przestaje się już aż tak bardzo martwić bo od dzisiaj zaczęłam czuć mdłości, tak tak cieszę się z tego bo przynajmniej czuje ze to naprawdę ciąża 😅😅 trochę to dokuczliwe, od rana chodzę cały czas głodna a nic przełknąć nie idzie, macie jakieś sposoby jak to chodź trochę zniwelować?
Mi pomagały cukierki i szklanka coca-coli

Ja słyszałam ze imbir i migdały pomagają ale w jakiej postaci to nie wiem 🤷🏻‍♂️

Dzien dobry
Ja dzis planuje pakowanie, wyprowadzamy sie 30 listopada i trzeba juz zaczac pomału... Kupilismy wieksze mieszkanie 3 pok żeby miec sypialnie... A teraz bedziemy musieli sie dzielić z mała albo z małym :) ;) Po cichu marze o dziewczynce byla by parka

Dzięki dziewczyny, niestety cukierki itp wątpię żeby pomogły bo na słodycze nawet patrzeć nie mogę 😅 jak słodziłam herbatę czy kawę 3 łyżeczkami cukru to musiałam się ograniczyć do 1 🙈

reklama
Dzien dobry
Ja dzis planuje pakowanie, wyprowadzamy sie 30 listopada i trzeba juz zaczac pomału... Kupilismy wieksze mieszkanie 3 pok żeby miec sypialnie... A teraz bedziemy musieli sie dzielić z mała albo z małym :) ;) Po cichu marze o dziewczynce byla by parka
My kupujemy w styczniu dom żeby się cała famila gdzieś pomieścić 🤣

Do góry