Zabajona
Fanka BB :)
Mysle ze na pewnoKurde oby bo jak w takim tempie to będzie szło to szaleństwo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysle ze na pewnoKurde oby bo jak w takim tempie to będzie szło to szaleństwo
Ja jestem mega rodzinna uwielbiam ten klimat, śnieg, wyglupy z dzieciakami na sankach, strojenie domu i choinkę. A po wigilii jak zwykle usiądę z mężem i bedziemy plakac ze śmiechu przy kevinieUuuffffff już bałam się ze jestem sama moje dziewczyny to uwielbiają a Młodsza to jara się świetami bardziej niż ja
Ty chomiku!!Heh najgorsze że mam cały zapas w domu [emoji23]
Moze nie same swieta ale urok i atmosfere zwiazana ze swietami.A tak swoją droga to ja się tak cieszę ze zaraz grudzień i święta. Tez macie takiego buźka na punkcie Świat jak ja??? [emoji319][emoji1335][emoji1760][emoji301]️[emoji3587]
No właśnie no i ten brzuszek inaczej się "układa" w ciąży. Boję się co będzie dalej@Zabajona u mnie to bedzie pierwszy dzien 9tc, moja gin ma teraz urlop bo probowalam sie przepisac na wczesniejszy termin ale nic z tego
@Karusia18192 to moja druga ciaza i tez myslalam, ze to niemozliwe zeby juz brzuch urosl, ale naprawde wygladam jakbym mocno przytyla. Wydaje mi sie, ze to nie wzdecia bo to sie jednak czuje
Ja już Kevina w tym roku z dwa razy oglądałam. Od wczoraj wertuje programy tv w poszukiwaniu filmów świątecznych. I dzisiaj z mózgu zdecydowanie mam galaretkę bo tak mi się płakać chce ze ja pieprzeJa jestem mega rodzinna uwielbiam ten klimat, śnieg, wyglupy z dzieciakami na sankach, strojenie domu i choinkę. A po wigilii jak zwykle usiądę z mężem i bedziemy plakac ze śmiechu przy kevinie
Nie przypuszczałam, że tak szybko się uda więc miałam średnio około 40 testów lubię widok tych dwóch kresekTy chomiku!!
Moje swieta stracily urok odkad mieszkam w UK i juz nie maja w sobie nic. W tym.roku moj maz nawet pracuje cale swieta wiec mysle ze nic nie bede robic z wyjatkiem prezentow pod choinka dla dzieci.
U mnie od wczoraj pobolewania brzucha, a dziś delikatne mdłości. I jak nie zjem mielonego to zwariuję, więc ślubny poleciał na zakupyJa już Kevina w tym roku z dwa razy oglądałam. Od wczoraj wertuje programy tv w poszukiwaniu filmów świątecznych. I dzisiaj z mózgu zdecydowanie mam galaretkę bo tak mi się płakać chce ze ja pieprze