reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Mi jest obojętne co, serio. Choć jestem ciekawa jak to jest mieć chłopaka, to tez mega chce drugą córkę. Ale! Mogę się założyć że w moim przypadku będzie dziewczyna. Na milion procent
A skad pewnosc[emoji16]?
PatkaPatka
Fanka BB :)
Ja zgrzeszyłam, zjadłam 3 kawałki pizzy.. A miałam być fitBosz! jestem taka głodna jakbym cały dzień nie jadła! a zjadłam duży kubek maslanki o 21. Ochotę ma na wszystko począwszy od schabowe go, przez klopsiki z Ikei, pierogi z mięsem na makreli w sosie pomidorowym konczac
Paula1207
Pytasz o moje zdjęcie profilowe? Jest całkiem przypadkowe z internetu. Wstawiłam je jak założyłam konto i udzielałam się w pierwszej ciąży [emoji85]
Cześć Paula, gratulacje
masz zdjęcie z Jezior Krka?
Suri373
O tak mi mów, tak mi mówJuż już, proszę się nie stresować to w ciąży nie wskazane!
Marta34000
Zaciekawiona BB
Ja jestem z bliźniaczek... Mama mojego niemeza też jest z bliźniaczekJa żadne
Paula1207
W piątek jedziemy z córką do szpitala pod Warszawą na operację, będziemy pewnie z tydzień, więc po powrocie. Byłam już w zeszły piątek, bo plamiłam i pojawiały się skrzepy. Lekarz dał mi duphaston, ale kazał się nie nastawiać. Zlecił też zrobienie bety, która urosła w normie, więc mam nadzieję, że będzie dobrze. Zrobił też wtedy usg, ale nie było nic widać, co mnie w sumie nie dziwi.Witaj. Masz termin tak jak i ja [emoji846] ja podobnie 4+5 dzis. Kiedy planujesz wizyte?
Paula1207
Nie zobaczysz tej grupy, bo jest tajna. Trzeba mieć Karolinę w znajomych i wtedy cię do niej zaprosi [emoji846]
Sa trzy grupy ale karoliny grupy nie widze
Cxekam nA bankowe potwierdzenie ciazy 19/11
reklama
montek.87
Jutro mam miec komplet badan zrobione przez lab (bede znala przyrost po 48h bety). Znajac zycie ze 3 dni mnie przytrzymaja...Ile musisz tam byc ? Do jutra?