reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

a to jest jeszcze jakaś poza tą główną?
w takim razie na pewno nie o tej samej bo na tej o której myślę, jest ponad 100 :)
Wysłałam tam prośbę z nowego konta na fb, bo jak patrzyłam na starym to ja widzę np ostatnich 3 członków grupy, którzy dołączyli. Wiec wolę z głównego profilu tam się nie logować.

reklama
Cześć dziewczyny, witam się jako przyszła lipcowa mama i obecna już mama 5letniej dziewczynki. Jestem 3 dni po spodziewanej miesiączce. Testy pozytywne już na 8dni przed (nie)spodziewanym okresem. Pierwsza beta prawie 200, druga beta po 6 dniach ponad 3500 :) wizyta u lekarza 2.12 już nie mogę się doczekać :)

Czy któraś z Was też planuje wykonać badanie Nifty?

Tak robie badanie nifty tak jak w poprzednich dwoch ciazach;)

ja do tej co tu link był nie dołączę. I tak za dużo siedzę z kom w ręce :/ kolejna grupa do przeglądania to już za wiele. Wystarczy że na grupie którą stworzyła Karolina zaczniemy więcej pisać.

Hej, witajcie. Rano dostałam wyniki bety, które pozwoliły mi pomyśleć, że będzie wszystko dobrze, więc chciałam się przywitać. To moja druga ciąża, 4+5 tc, więc dość wcześnie. Termin mi wychodzi jakoś na 17 lipca. Ten cykl był całkiem inny, krótszy i ciężko mi dokładnie powiedzieć. Mam już 1,5 roczną córkę, więc różnica będzie trochę ponad 2 lata. Może będę miała prezent na urodziny? [emoji848][emoji4]

Kochane ja na oddziale ginekologi leze. Nie ma innej opcji jak mnie przyjac i zrobic komplet badan. Na usg 2 mm szczescia (pozamaciczna ciaze mozna wykluczyc) w 4t5d. Na razie nie wiedza skad zabarwiony sluz ale lekarz twierdzi ze to prawdopodobnie efekt zmian hormonalnych (w koncu 9.11 mial byc okres).

Ufff[emoji178][emoji178][emoji178][emoji110]

Hej, witajcie. Rano dostałam wyniki bety, które pozwoliły mi pomyśleć, że będzie wszystko dobrze, więc chciałam się przywitać. To moja druga ciąża, 4+5 tc, więc dość wcześnie. Termin mi wychodzi jakoś na 17 lipca. Ten cykl był całkiem inny, krótszy i ciężko mi dokładnie powiedzieć. Mam już 1,5 roczną córkę, więc różnica będzie trochę ponad 2 lata. Może będę miała prezent na urodziny? [emoji848][emoji4]
Witaj. Masz termin tak jak i ja [emoji846] ja podobnie 4+5 dzis. Kiedy planujesz wizyte?

reklama
Macie jakieś predyspozycje co do płci? Wiadomo, że najważniejsze żeby było zdrowe ale gdybyście mogły wybrać to macie jakieś "marzenia"?

Mi jest obojętne co, serio. Choć jestem ciekawa jak to jest mieć chłopaka, to tez mega chce drugą córkę. Ale! Mogę się założyć że w moim przypadku będzie dziewczyna. Na milion procent

Do góry