Wysłałam tam prośbę z nowego konta na fb, bo jak patrzyłam na starym to ja widzę np ostatnich 3 członków grupy, którzy dołączyli. Wiec wolę z głównego profilu tam się nie logować.a to jest jeszcze jakaś poza tą główną?
w takim razie na pewno nie o tej samej bo na tej o której myślę, jest ponad 100
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Cześć dziewczyny, witam się jako przyszła lipcowa mama i obecna już mama 5letniej dziewczynki. Jestem 3 dni po spodziewanej miesiączce. Testy pozytywne już na 8dni przed (nie)spodziewanym okresem. Pierwsza beta prawie 200, druga beta po 6 dniach ponad 3500 wizyta u lekarza 2.12 już nie mogę się doczekać
Czy któraś z Was też planuje wykonać badanie Nifty?
Tak robie badanie nifty tak jak w poprzednich dwoch ciazach
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
żaden tam jad
zawodowa dociekliwosc
sorrrry [emoji255]
Zawodowa
montek.87
Fanka BB :)
Moj D.marzy o coreczke-zobaczymy jak sie sprawdzil [emoji16]Macie jakieś predyspozycje co do płci? Wiadomo, że najważniejsze żeby było zdrowe ale gdybyście mogły wybrać to macie jakieś "marzenia"?
Mowilac o predyspzycjach, podobno mozna sobie zaplanowac plec dziecka-wierzycie w to?
Paula1207
Hej, witajcie. Rano dostałam wyniki bety, które pozwoliły mi pomyśleć, że będzie wszystko dobrze, więc chciałam się przywitać. To moja druga ciąża, 4+5 tc, więc dość wcześnie. Termin mi wychodzi jakoś na 17 lipca. Ten cykl był całkiem inny, krótszy i ciężko mi dokładnie powiedzieć. Mam już 1,5 roczną córkę, więc różnica będzie trochę ponad 2 lata. Może będę miała prezent na urodziny? [emoji848][emoji4]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Kochane ja na oddziale ginekologi leze. Nie ma innej opcji jak mnie przyjac i zrobic komplet badan. Na usg 2 mm szczescia (pozamaciczna ciaze mozna wykluczyc) w 4t5d. Na razie nie wiedza skad zabarwiony sluz ale lekarz twierdzi ze to prawdopodobnie efekt zmian hormonalnych (w koncu 9.11 mial byc okres).
Ufff[emoji178][emoji178][emoji178][emoji110]
montek.87
Witaj. Masz termin tak jak i ja [emoji846] ja podobnie 4+5 dzis. Kiedy planujesz wizyte?Hej, witajcie. Rano dostałam wyniki bety, które pozwoliły mi pomyśleć, że będzie wszystko dobrze, więc chciałam się przywitać. To moja druga ciąża, 4+5 tc, więc dość wcześnie. Termin mi wychodzi jakoś na 17 lipca. Ten cykl był całkiem inny, krótszy i ciężko mi dokładnie powiedzieć. Mam już 1,5 roczną córkę, więc różnica będzie trochę ponad 2 lata. Może będę miała prezent na urodziny? [emoji848][emoji4]
reklama
Kasiaparasia
Macie jakieś predyspozycje co do płci? Wiadomo, że najważniejsze żeby było zdrowe ale gdybyście mogły wybrać to macie jakieś "marzenia"?
Mi jest obojętne co, serio. Choć jestem ciekawa jak to jest mieć chłopaka, to tez mega chce drugą córkę. Ale! Mogę się założyć że w moim przypadku będzie dziewczyna. Na milion procent