reklama
PatkaPatka
Fanka BB :)
Ja się właśnie położyłam, ale spać nie mogę :|spicie już? ja dopiero z lodówki wyszłam :/
już mnie głowa z głodu rozbolala, no taka bida.
Suri373
zjedz coś
2 jajka w koszulkach, kanapki z podwójną porcja wędliny i wiadro herbaty... uf będę żyć.
Tak się zastanawiam czy to że ciągle myślę o jedzeniu mięsa i Odrzucilo mnie od słodyczy (mnie Odrzucilo od słodyczy! mnie!), czy to oznacza jakiś niedobór? żelaza np.? a. może że chłopak będzie? jak to w przesadach że słodkie na dziewczynkę, nie słodkie na chłopaka.
2 jajka w koszulkach, kanapki z podwójną porcja wędliny i wiadro herbaty... uf będę żyć.
Tak się zastanawiam czy to że ciągle myślę o jedzeniu mięsa i Odrzucilo mnie od słodyczy (mnie Odrzucilo od słodyczy! mnie!), czy to oznacza jakiś niedobór? żelaza np.? a. może że chłopak będzie? jak to w przesadach że słodkie na dziewczynkę, nie słodkie na chłopaka.
Suri nie tylko ty mnie mój M obudził bo prawdopodobnie ma atak kolki nerkowej huczy buczy schodzi ze świata ja mówiłam jedź do lekarza to teraz pretensje że mu wizyty nie umówiłam aaaaaaaaa zwariuje
Do tego bol brzucha jakiś dziwny
Do tego bol brzucha jakiś dziwny
montek.87
Dzien dobry [emoji846] ja slabo spalam-nowe miejsce albo przezywalam za bardzo sytuacje. Jak to bywa w szpitalach-jestem juz po porannych badaniach i czekam na sniadanie wraz z wizyta. Podbrzusze boli, rozowy sluz jeszcze jest... CzekamyDzień dobry. Jak minęła noc? Mi nie fajnie... Jest tak rano a spać nie można. Bolało mnie podbrzusze to wzięłam no spa A teraz mam zgagę nosz nie miłe uczucie.
MoniA90
Trzymam kciuki. Ja już powoli wstaje z wyrka Tak mi się strasznie chce spaćDzien dobry [emoji846] ja slabo spalam-nowe miejsce albo przezywalam za bardzo sytuacje. Jak to bywa w szpitalach-jestem juz po porannych badaniach i czekam na sniadanie wraz z wizyta. Podbrzusze boli, rozowy sluz jeszcze jest... Czekamy
reklama
montek.87
Rozumiem Twoj bol. Mi tez by sie nie chcialo wstawac...Trzymam kciuki. Ja już powoli wstaje z wyrka Tak mi się strasznie chce spać