reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

ja też się nie chce nastawiac na płeć.
W I ciąży zafiksowalam się na córkę i na szczęście jest córką. Myślę że teraz mógł by być syn ale jak córcia drugi to też git. Dla mnie więcej do kochania tak czy siak

reklama
zjedz coś 😂
2 jajka w koszulkach, kanapki z podwójną porcja wędliny i wiadro herbaty... uf będę żyć.

Tak się zastanawiam czy to że ciągle myślę o jedzeniu mięsa i Odrzucilo mnie od słodyczy (mnie Odrzucilo od słodyczy! mnie!), czy to oznacza jakiś niedobór? żelaza np.? a. może że chłopak będzie? jak to w przesadach że słodkie na dziewczynkę, nie słodkie na chłopaka.

Suri nie tylko ty mnie mój M obudził bo prawdopodobnie ma atak kolki nerkowej huczy buczy schodzi ze świata ja mówiłam jedź do lekarza to teraz pretensje że mu wizyty nie umówiłam aaaaaaaaa zwariuje
Do tego bol brzucha jakiś dziwny

Dzień dobry. Jak minęła noc? Mi nie fajnie... Jest tak rano a spać nie można. Bolało mnie podbrzusze to wzięłam no spa A teraz mam zgagę nosz nie miłe uczucie.

Dzień dobry. Jak minęła noc? Mi nie fajnie... Jest tak rano a spać nie można. Bolało mnie podbrzusze to wzięłam no spa A teraz mam zgagę nosz nie miłe uczucie.
Dzien dobry [emoji846] ja slabo spalam-nowe miejsce albo przezywalam za bardzo sytuacje. Jak to bywa w szpitalach-jestem juz po porannych badaniach i czekam na sniadanie wraz z wizyta. Podbrzusze boli, rozowy sluz jeszcze jest... Czekamy

Dzien dobry [emoji846] ja slabo spalam-nowe miejsce albo przezywalam za bardzo sytuacje. Jak to bywa w szpitalach-jestem juz po porannych badaniach i czekam na sniadanie wraz z wizyta. Podbrzusze boli, rozowy sluz jeszcze jest... Czekamy
Trzymam kciuki. Ja już powoli wstaje z wyrka Tak mi się strasznie chce spać

reklama
Do góry