reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hmmm niby dzuen ovulki chlopiec dni plodne od ovulki dxuewczynka jednK nie zawsze to sie sprawdza
Ci prawda dzien ovulki i Mam Francesco

Tym razem tez byl dzien ovulki sexik zobsczymy czy znow chlopiec [emoji13]w Sumie mi obojetne ale gdzies daleko cos mowi Fajnie znow by bylo przewijac ciposzke[emoji23][emoji23]

reklama
W piątek jedziemy z córką do szpitala pod Warszawą na operację, będziemy pewnie z tydzień, więc po powrocie. Byłam już w zeszły piątek, bo plamiłam i pojawiały się skrzepy. Lekarz dał mi duphaston, ale kazał się nie nastawiać. Zlecił też zrobienie bety, która urosła w normie, więc mam nadzieję, że będzie dobrze. Zrobił też wtedy usg, ale nie było nic widać, co mnie w sumie nie dziwi.
Ja wlasnie z plamieniami a raczej rozowym sluzem od dzis leze na oddziale. Zobaczymy co dalej...

Ja się nie nastawiam na żadną płeć, nie mam nawet takiej wymarzonej. W pierwszej ciąży baaaardzo chciałam mieć synka, a jak się okazało, że jest dziewczynka, to czułam takie rozczarowanie jak nigdy w życiu. Potem mi przeszło i teraz tej mojej dziewczynki za 10 chłopców bym nie oddała. A teraz nie mam predyspozycji, kto będzie to będzie [emoji846]

Ja wlasnie z plamieniami a raczej rozowym sluzem od dzis leze na oddziale. Zobaczymy co dalej...
Wyczytałam właśnie. Ja miałam różowe plamienia, bordowe o skrzepy. Ale tylko w dzień spodziewanej @. Potem minęło (może też przez duphaston), beta rośnie, więc mam nadzieję na dobre zakończenie. Czego i Tobie życzę [emoji846]

reklama
Do góry