Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczynki ja uciekam spać . Nie piszcie tu za dużo co bym rano nie miała do nadrobię ja epopeji
Śpijcie dobrze spokojnej nocy . Wyglaskajcie Fasolki [emoji173]️
Milej nocki)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki ja uciekam spać . Nie piszcie tu za dużo co bym rano nie miała do nadrobię ja epopeji
Śpijcie dobrze spokojnej nocy . Wyglaskajcie Fasolki [emoji173]️
Wierzę w teorię o owulacji, nie wierzę w chiński kalendarzMoj D.marzy o coreczke-zobaczymy jak sie sprawdzil [emoji16]
Mowilac o predyspzycjach, podobno mozna sobie zaplanowac plec dziecka-wierzycie w to?
a to jest jeszcze jakaś poza tą główną?
w takim razie na pewno nie o tej samej bo na tej o której myślę, jest ponad 100
No to ja podobnie chociaż ja mam synka i ciekawa jestem dziewczynki, ale tak samo jak Ty mogę się założyć, ze będzie drugi chłopakMi jest obojętne co, serio. Choć jestem ciekawa jak to jest mieć chłopaka, to tez mega chce drugą córkę. Ale! Mogę się założyć że w moim przypadku będzie dziewczyna. Na milion procent
Moj D.marzy o coreczke-zobaczymy jak sie sprawdzil [emoji16]
Mowilac o predyspzycjach, podobno mozna sobie zaplanowac plec dziecka-wierzycie w to?
Jak jest tajna to jej nie znajdziemy, prościej byłoby żeby założycielka zmieniła na razie ustawienia prywatności.Sa trzy grupy ale karoliny grupy nie widze
Cxekam nA bankowe potwierdzenie ciazy 19/11
Witaj. Masz termin tak jak i ja [emoji846] ja podobnie 4+5 dzis. Kiedy planujesz wizyte?
Już już, proszę się nie stresować to w ciąży nie wskazane!A wy mnie tak tymi chorobami, pustymi pecherzykami i hu. j wie czym jeszcze nastraszylyscie że mnie wsio rawno aby zdrowe