reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
@montek.87 - od pokoleń planowano płeć wg tej zasady, że na chłopca trzeba się starać w owulacje a na dziewczynkę parę dni przed. I wg tej zasady mnóstwo osób miało dziecko zaplanowanej płci. Później okazało się, że to mit i błędna interpretacja badań nad plemnikami. Tak więc raczej nie wierzę, że to się da zaplanować. Ale mnóstwo osób miało szczęście, że im to wychodziło.
Są oczywiście predyspozycje genetyczne (w rodzinie partnera). Jak np. tam rodzą się głównie chłopcy to można się spodziewać, że będzie chłopak. I odwrotnie.

@Paula1207 - witaj, gratulacje! Dużo zdrowia i dobrego humoru życzę :)

Mi jest obojętne co, serio. Choć jestem ciekawa jak to jest mieć chłopaka, to tez mega chce drugą córkę. Ale! Mogę się założyć że w moim przypadku będzie dziewczyna. Na milion procent
No to ja podobnie chociaż ja mam synka i ciekawa jestem dziewczynki, ale tak samo jak Ty mogę się założyć, ze będzie drugi chłopak :D

reklama
Do góry