Paulina.zen
Fanka BB :)
Nooooo to rewelacjaBeta 339,43 czyli 198 % przyrost
Ile płacisz za betę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooooo to rewelacjaBeta 339,43 czyli 198 % przyrost
w diagnostyce 40zł, w lux medzie 55Nooooo to rewelacja
Ile płacisz za betę?
Chyba jutro polecę zrobićw diagnostyce 40zł, w lux medzie 55
no to jak pójdziesz do rodzinnego albo ginekologa w ramach swojego pakietu to dostaniesz skierowanie na wynik do nich za darmo! mój mąż też ma pakiet tam z pracy.Chyba jutro polecę zrobić
Ja właśnie mam wykupiony pełen pakiet w lux medzie z pracy - muszę się dowiedzieć na czym to polega
Kurcze drogo. Ja w diagmostyce 28zl w Luxmedie 35w diagnostyce 40zł, w lux medzie 55
Ja nadal czekam na wynikBeta 339,43 czyli 198 % przyrost [emoji2956]
Ja jestem w ciąży z czworaczkami.
Jezusie jakie wchłaniam dzisiaj ilości jedzenia przeraża nnie to. Pierwszy tydzień mogłam nic nie jeść a dziś to zjadłam za cały tamten okres.
Suri Ty chyba miałaś taki apetyt ? A dziś mówisz ze Cię mdli? Czyli jest jeszcze szansa ze się odwróci
Ja tez dziś robiłam betę wynik 8 tys a w czwartek miałam 1 tys także jest Ok
Ty mówisz poważnie o czworaczkach łoooo matuluuJa jestem w ciąży z czworaczkami.
Jezusie jakie wchłaniam dzisiaj ilości jedzenia przeraża nnie to. Pierwszy tydzień mogłam nic nie jeść a dziś to zjadłam za cały tamten okres.
Suri Ty chyba miałaś taki apetyt ? A dziś mówisz ze Cię mdli? Czyli jest jeszcze szansa ze się odwróci
Ja tez dziś robiłam betę wynik 8 tys a w czwartek miałam 1 tys także jest Ok