reklama
Paulina.zen
Fanka BB :)
Nie mów hopTo u mnie ciaza 11 [emoji23] i raczej bez wzgledu na to jak sie zakonczy to bedzie ostatnia.
Zabajona
Paulina dlatego nie napisalam ze na pewno [emoji23] bo ta z synem miala juz byc ostatnia i wyszlo jak wyszlo :/
Ja jestem typem wrazliwca. Niby sie nie chce przejmowac a gadanie o mnie brzydactw rozwala mi serce na kawalki. Jakbym miala nadal 15 lat doslownie. Chcialabym sie umiec nie przejmowac. ..
Ja jestem typem wrazliwca. Niby sie nie chce przejmowac a gadanie o mnie brzydactw rozwala mi serce na kawalki. Jakbym miala nadal 15 lat doslownie. Chcialabym sie umiec nie przejmowac. ..
Paulina.zen
Paulina dlatego nie napisalam ze na pewno [emoji23] bo ta z synem miala juz byc ostatnia i wyszlo jak wyszlo :/
Ja tez jestem mega wrażliwcem. Bardzo długo przejmowały się tym co kto gada a później jakiś boom. Rusza mnie jedynie sytuacja w pracy to ze ktoś podkłada ni świnie i po prostu jest chamem.
Tysiące rozmów tłumaczenia i ciagle na nic. Strasznie to przeżywam mimo tego ze wiem ze to dzieci i debilizm totalny
Ale jak słyszę jakiś plotki to serio brechtam i nauczyłam się nie przejmować większością ludzia. Nie zastanawiam się co kto powie tylko żyje tak jak ja mam ochotę.
Paulina.zen
I najlepsze jest to ze na placu zabaw gdzie chodzimy jest lska , która jesteś taka plotkara ze zawsze jak się o coś mnie pyta to tak podkoloryzuje rzeczywistość dla beki ze mój A tylko siedzi i brechta. Ale jak maja gadać to niech gadają ze u mnie zajebiscie
PatkaPatka
Ja na domiar złego mam nerwice, to dopiero mieszanka wybuchowa - ciężarna z nerwicą. Biedny mój mąż przez najbliższe 9 miesięcyPaulina dlatego nie napisalam ze na pewno [emoji23] bo ta z synem miala juz byc ostatnia i wyszlo jak wyszlo :/
Dzień dobry dziewczyny!
wczoraj stuknęło 6 tygodni i chyba powoli zaczynaja mnie dopadać jakieś nudności z rana. Ale w sumie wstanę z łóżka, chwile pochodzę i przechodzi. Zauważyłam tez ze ciagle muszę coś podjadać w ciągu dnia. Jakieś truskawki czy tez winogrona bo inaczej opadam z sił.
Dzisiaj mam pierwsze USG i strasznie się stresuje. Aż mnie wszystko boli z tego stresu. Ratujcie
wczoraj stuknęło 6 tygodni i chyba powoli zaczynaja mnie dopadać jakieś nudności z rana. Ale w sumie wstanę z łóżka, chwile pochodzę i przechodzi. Zauważyłam tez ze ciagle muszę coś podjadać w ciągu dnia. Jakieś truskawki czy tez winogrona bo inaczej opadam z sił.
Dzisiaj mam pierwsze USG i strasznie się stresuje. Aż mnie wszystko boli z tego stresu. Ratujcie
reklama
Paulina.zen
Hahahhhh mój łączy się w bólu z TwoimJa na domiar złego mam nerwice, to dopiero mieszanka wybuchowa - ciężarna z nerwicą. Biedny mój mąż przez najbliższe 9 miesięcy