reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

O to tylko rok różnicy między nami, ja mam 31 lat :) Staramy się nie przejmować, ponieważ dziadkowie nie interesują się co u nas słychać i jak się mają dzieciaki. Przykre, ale już próbowaliśmy chyba wszystkiego. Po 8. próbie wyciągnięcia teściów na spacer odpuściliśmy. Chyba dalej są na mnie obrażeni, że kategorycznie odmówiłam zrobienia w tym roku u siebie Wigilii 😂😂😂
Bezczelna Ty :D ja swoich teściów mam 120 km od siebie i całe szczęście ze Tylko mąż z nimi gada 😂😂😂
Ostatnio jak mój A. Zadzwonił się pochwalić to zaczęły się dobre rady 🤣🤣

reklama
Dodam ze z synem wiedziala tylko moja mama i najblizsze osoby ktore ona poinformowala. I dziewczyny z forum tu. Rodzina meza dowiedziala sie o ciazy tydzien przed porodem.

Ja tez juz mloda nie jestem, w tym roku skonczylam 30 lat... i tez podejrzewam ze nikt nie bylby zachwycony u nas nowina. Ba, dla nas samych to jest nadal szok [emoji23]
Stara u nas to jest taki misz masz ale wszyscy się cieszą 😂
Ja 32 lata mąż 25 . Ja po rozwodzie z dwójka dzieci 🤣
Teraz 3 ciąża
Ale ja tam się ciesze . Stare to my będziemy po 60 , 30-ka to naprawdę fajny wiek dla kobiet

U mnie wie tylko mąż, ale powiem też na dniach mamie bo w środę wizyta i nie chce mi się już wymyślać gdzie jadę, ileż można robić fikcyjne zakupy😀 dużo nas tu po jakiś większych przejściach i stratach. Bardzo bym chciała żeby tym razem wszystkim nam się udało.

Bezczelna Ty :D ja swoich teściów mam 120 km od siebie i całe szczęście ze Tylko mąż z nimi gada 😂😂😂
Ostatnio jak mój A. Zadzwonił się pochwalić to zaczęły się dobre rady 🤣🤣
No ja moich mam może 3 km dalej, a widzimy się parę razy do roku. Pewnie będą gałami przewracać, ale kij im w oko. To nasza bardzo świadoma decyzja, nad którą naprawdę mocno się zastanawialiśmy.

Stara u nas to jest taki misz masz ale wszyscy się cieszą [emoji23]
Ja 32 lata mąż 25 . Ja po rozwodzie z dwójka dzieci [emoji1787]
Teraz 3 ciąża
Ale ja tam się ciesze . Stare to my będziemy po 60 , 30-ka to naprawdę fajny wiek dla kobiet
Ooo, mlodszy maz zawsze odmladza :) moja mama jest po rozwodzie i kilkuletnim zwiazku z facetem mlodszym o 19 az lat :)

Ale fajnie ze tobi sie nam ruch ma forum :)

Łojej to co ja mam powiedzieć pierwsze było w wieku 28 lat A teraz drugie 34 heh to ja już należę do prehistori z wami hehehe
Pierwsza była planowana wychuchana A ta ciutke nie planowana hehehe ale mega się cieszę bo już jakiś czas temu chciałam ale mój zaczekajmy zaczekajmy ehh

U mnie wie tylko mąż, ale powiem też na dniach mamie bo w środę wizyta i nie chce mi się już wymyślać gdzie jadę, ileż można robić fikcyjne zakupy😀 dużo nas tu po jakiś większych przejściach i stratach. Bardzo bym chciała żeby tym razem wszystkim nam się udało.
Uda się !!
Trzeba być dobrej myśli .
Daj znać jak po wizycie

reklama
Łojej to co ja mam powiedzieć pierwsze było w wieku 28 lat A teraz drugie 34 heh to ja już należę do prehistori z wami hehehe
Pierwsza była planowana wychuchana A ta ciutke nie planowana hehehe ale mega się cieszę bo już jakiś czas temu chciałam ale mój zaczekajmy zaczekajmy ehh
Ja pierwsz ciąże w wieku 18 lat 🤷🏻‍♂️ Druga w wieku 29 i teraz 3 .
Ale wiecie co zarzekałam się ze tylko dwójka i ani bombelka więcej 🤣
Ale taki instynkt mi się włączył

Do góry