Odstawiłam tabletki w lutym a starać tak porządnie zaczęliśmy się w lipcu. Po drodze wyszło ze moje jajniki są jak dziurawy ser, hormony masakryczne i do tego brak owulacji. I jeszcze do tego niedoczynność tarczycy niby wyregulowana ale skakało od czasu do czasu.Ile się starałaś? Gratulacje[emoji16]
reklama
Lola94
Fanka BB :)
Też o tym czytam, ze to normalne ale wolałam się upewnić u źródła nie ma to jak opinia samych zainteresowanych. Dzięki
Ja w pierwszej ciazy mialam mocne bole podobne do miesiaczkowych.
Ale oczywiscie mozna sie ich przestraszyc, no bo ciaza a tu takie bole. Ginekolog uspokajala mnie, ze to zupelnie normalne
Oczywiscie jak bol jest nie do zniesienia i towarzyszy mu jakies plamienie no to juz trzeba jak najszybciej do lekarza, ale w innym wypadku nie ma sie co martwic
Dziewczyny jakie dzis zachcianki jedzeniowe mialyscie, pochwalcie sie ja korzystam poki jeszcze nie ma mdlosci jako takich, bo jak sie pojawia to koniec i na nic nie bede mogla spojrzec
@Fabianowa fajnie, ze tak szybko Wam sie udalo pomimo niesprzyjajacych okolicznosci
Mnie brzuch momentami piecze jak na okres. Takie dziwne uczucie. Czasami cały dzień, czasami wcale, a czasami tylko chwile.Hej dziewczyny jak u was z brzuchem tz czy macie takie uczucie ciągnięcia lekkiego dyskomfortu??? Ja mam jeszcze kaszel ...co trochę mi nie pomaga
Justysia348
Ja dzisiaj musiałam wjechać do Mc Donalda wiem wiem ze nie zdrowe ale to było silniejsze ode mnie
Lola94
Ja dzisiaj musiałam wjechać do Mc Donalda wiem wiem ze nie zdrowe ale to było silniejsze ode mnie
Hyhy ja bylam w KFC takze wiem jakie to uczucie, wiem ze nie powinnam bo nie zdrowe ale to pragnienie bylo silniejsze
A jadlam z takim smakiem jakby mnie glodzili miesiac...
reklama
Justysia348
Hehe widzę ze ładnie dzisiaj szalalysmy oj karkówka z grilla mniami szkoda ze ciężarne nie mogą