Lola94
Fanka BB :)
@Lilimania niestety faceci czasami nie potrafia zrozumiec pewnych rzeczy, poza tym pewnie tez jakos na swoj sposob przezywaja ciaze i tez maja rozne humorki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jesteś sama. Głowa mi peka aż mnie mdliA mnie dzisiaj głowa tak boli jak chyba nigdy
Ile się starałaś? Gratulacje[emoji16]Aloha dziewczyny!
Dołączam do grupy w końcu po kilku miesiącach starań. Obecnie 5+3. W niedziele mam pierwsze usg i zobaczymy co dalej. Przewidywany termin na 5 lipca 2020.
Pierwszy pozytywny test w 23 dniu cyklu 7DPO. A teraz testowa trzy razy ciemniejsza niż kontrolna. Co do objawów to tylko bolące piersi i nic mi nie smakuje. Najlepiej w ogóle bym nic nie jadła
Ja miałam takie uczucie ale to gdzies przez dwa tygodnie od zapłodnienia ( mniej więcej bo nie pamietam dokładnie) teraz już nic mnie nie boli.Hej dziewczyny jak u was z brzuchem tz czy macie takie uczucie ciągnięcia lekkiego dyskomfortu??? Ja mam jeszcze kaszel ...co trochę mi nie pomaga
Hej dziewczyny jak u was z brzuchem tz czy macie takie uczucie ciągnięcia lekkiego dyskomfortu??? Ja mam jeszcze kaszel ...co trochę mi nie pomaga
Też o tym czytam, ze to normalne ale wolałam się upewnić u źródła nie ma to jak opinia samych zainteresowanych. DziękiMnie co jakis czas boli, ciagnie no i ogolnie czuje ze cos tam sie dzieje
W pierwszej ciazy tez tak mialam przez kilka tygodni, choc oczywiscie sie martwilam to wszystko bylo ok.