reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
A co to znaczy, że wiedziałaś ze coś jest nie tak? Miałaś jakieś nietypowe objawy?
Ja wyluzowalam.
Nie mam żadnego śladu - byłam w toalecie od rana chyba z 10 razy i postanowiłam narazie nie panikować. To co było po nocy to dosłownie mikro róż ;)
Jak się coś powtórzy lub stwierdzę, że trzeba działać to jadę do lekarza. Sprawdziłam sobie wizyty na znanym lekarzu i są ginekolodzy z bdb opiniami którzy maja pojedyncze godziny nawet dzisiaj.
Nie miałam żadnych objawów.Tylko mocno różowe krechy na teście.Pomyslalam że to mogą być bliźniaki dlatego poleciałam.

Dziewczyny przejezdzalam obok laboratorium i wpadłam na Betę. Wynik mnie załamał.
IMG_3325.JPG

Z obliczeń wynika ze jestem w 4t3d ciąży i wynik bety 268. Normy laboratorium wskazują, że powinnam mieć wynik conajmniej 1500!!! ALE odpalilam sobie inne tabele w internecie i wychodzi jednak ze jest Ok.
Czy któraś z was ma takie normy ze swojego Lab i może mi zrobić zdjęcie dla porównania?

Musisz za 2 dni powtórzyć i zobaczyć przyrost ja mialam 55 a za 2 dni 129 a za 5 dni mialam 2360

Powtórzę w
Środę na pewno. Natomiast te normy z laboratorium to jakaś pomyłka. Właśnie znalazłam normy z innego laboratorium - robiłam Betę w wakacje po zabiegu na polipy macicy w celu wykluczenia raka i tu te normy są jakby „normalniejsze”
Adjustments.JPG

reklama
Cześć dziewczyny ❤ ja też dowiedziałam się o ciazy tydzień temu Ale narazie widać było na iść tylko pecherzyk ciazowy więc z niecierpliwością czekam na kolejną wizytę żeby obserwować czy już jest echo serca sama sobie obliczylam termin między 24.06 a 8.07 także zobaczymy jak to będzie wg lekarki wiem że to dopiero poczatek Ale nie mogłam czekać i wszystkim już się pochwalilam a Wy czekacie z ta informacja dla bliskich czy też od razu powiedzialyscie rodzinie i przyjaciolkom? Pozdrowionka!

Do góry