reklama
Kasiaparasia
Fanka BB :)
Lola ja również budzę się nad ranem ale tak jak dziewczyny piszą leżę i czekam żeby znowu zasnąć. Ewentualnie idę i pije wodę bo mnie tak suszy. Za to wieczorem mogę iść spać po dobranocce zawsze chodzę koło północy albo i później a od tygodnia Max 22.
Dziewczyny czy któraś na plamienie implantacyjne? Dziś rano zobaczyłam na wkładce trochę, ale to dosłownie rozmyty odcień różowo-brunatny. Do tej pory i w poprzedniej ciąży tego nie miałam wiec pytam. Czytam ze to normalne ale wiadomo, stres tez jest. Iść zrobić betę czy co radzicie ? Wizytę u gin mam dopiero 18.11
Dziewczyny czy któraś na plamienie implantacyjne? Dziś rano zobaczyłam na wkładce trochę, ale to dosłownie rozmyty odcień różowo-brunatny. Do tej pory i w poprzedniej ciąży tego nie miałam wiec pytam. Czytam ze to normalne ale wiadomo, stres tez jest. Iść zrobić betę czy co radzicie ? Wizytę u gin mam dopiero 18.11
Justysia348
Ja niestety plamienie miałam ale w poprzedniej ciąży która się zakończyła w 6 tygodniu i plamienie przeszło w krwawienie ale tez bolał mnie brzuch jak na @. Teraz żadnego plamienia nie mam. Ja bym od razu poszła do lekarza żeby to sprawdzić ale to już z obawy po poprzednim. Jak masz możliwość zadzwonić do swojego lekarza i się zapytać to zadzwoń.
kasiunia2124
Ja mam delikatne plamienia bardzo delikatne ale biore duphaston w środę IDE do lekarza to moze przepisze mi większą dawke, a Tobie radze isc wcześniej do lekarza
Natalia198777
Dziewczyny... dziś rano zauważyłam plamienie brązowe bez krwii jestem przerażona. Dostać się nie ma jak.do gina nawet prywatnie wszystko zajęte k.... zostaje mi się tylko szpital u mnie
Kasiaparasia
Dziewczyny... dziś rano zauważyłam plamienie brązowe bez krwii jestem przerażona. Dostać się nie ma jak.do gina nawet prywatnie wszystko zajęte k.... zostaje mi się tylko szpital u mnie
Kurczę jak zadzwonisz do swojego gin i powiesz co i jak to myśle, że Cię przyjmie mimo wszystko. Ewentualnie powie co robić dalej...
ja tez dziś wstałam i miałam odrobine zaróżowioną wkładkę. Bije się z myślami co robić bo niby teraz jest Ok.
W necie oczywiście miliony różnych informacji ...
Lola94
Uff to nie tylko ja tak mam, oczywiscie pewnie tez bym zasnela ale zanim mi sie zachce to ok 6,30-7 juz moj dwulatek wstaje i nie ma opcji na drzemke
@Natalia198777 ja mysle, ze lepiej jechac do szpitala zeby chocby dali Ci duphaston lub luteine no i ogolnie sprawdzili czy wszystko jest ok
Ale nie martw sie na zapas, jesli to nie swieza krew to zapewne nic takiego. Plamienia niestety dosyc czesto sie zdarzaja.
Ja sama ze strachem chodze do toalety jak tylko poczuje cos mokrego...
Dziewczyny a jakies badania robicie na pierwsza wizyte?
@Natalia198777 ja mysle, ze lepiej jechac do szpitala zeby chocby dali Ci duphaston lub luteine no i ogolnie sprawdzili czy wszystko jest ok
Ale nie martw sie na zapas, jesli to nie swieza krew to zapewne nic takiego. Plamienia niestety dosyc czesto sie zdarzaja.
Ja sama ze strachem chodze do toalety jak tylko poczuje cos mokrego...
Dziewczyny a jakies badania robicie na pierwsza wizyte?
Natalia198777
Nie mam jeszcze swojego lekarza ... to 5tc dziś miałam się umówić.... po raz pierwszy . Dzwoniłam do mojego ośrodka ale nie ma miejsc
reklama
Kasiaparasia
Nie mam jeszcze swojego lekarza ... to 5tc dziś miałam się umówić.... po raz pierwszy . Dzwoniłam do mojego ośrodka ale nie ma miejsc
Jeśli jesteś zaniepokojona to dla świetego spokoju jedz do szpitala albo zobacz na znanymlekarzu.pl który gin ma dziś możliwość przyjęcia.