reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Tak, od paru dni budzę się koło 4-tej. Staram się jednak jeszcze położyć i dospać i jak na razie mi wychodzi. W ciągu dnia nie jestem zmęczona, ale wieczorem wcześniej opadam z sił.

reklama
Lola ja również budzę się nad ranem ale tak jak dziewczyny piszą leżę i czekam żeby znowu zasnąć. Ewentualnie idę i pije wodę bo mnie tak suszy. Za to wieczorem mogę iść spać po dobranocce ;) zawsze chodzę koło północy albo i później a od tygodnia Max 22.
Dziewczyny czy któraś na plamienie implantacyjne? Dziś rano zobaczyłam na wkładce trochę, ale to dosłownie rozmyty odcień różowo-brunatny. Do tej pory i w poprzedniej ciąży tego nie miałam wiec pytam. Czytam ze to normalne ale wiadomo, stres tez jest. Iść zrobić betę czy co radzicie ? Wizytę u gin mam dopiero 18.11

Ja niestety plamienie miałam ale w poprzedniej ciąży która się zakończyła w 6 tygodniu i plamienie przeszło w krwawienie ale tez bolał mnie brzuch jak na @. Teraz żadnego plamienia nie mam. Ja bym od razu poszła do lekarza żeby to sprawdzić ale to już z obawy po poprzednim. Jak masz możliwość zadzwonić do swojego lekarza i się zapytać to zadzwoń.

Ja mam delikatne plamienia bardzo delikatne ale biore duphaston w środę IDE do lekarza to moze przepisze mi większą dawke, a Tobie radze isc wcześniej do lekarza

ja narazie śpię normalnie, wstaje po 6 do pracy, zasypiam ok 23.30. Jeśli się budzę to tylko na siku ale szybko zasypiam.
Właśnie siedzę w pracy, brzuch mi już wywalił, spodnie mnie cisną i chyba od tego mnie mdli :/

Dziewczyny... dziś rano zauważyłam plamienie brązowe bez krwii jestem przerażona. Dostać się nie ma jak.do gina nawet prywatnie wszystko zajęte k.... zostaje mi się tylko szpital u mnie

Dziewczyny... dziś rano zauważyłam plamienie brązowe bez krwii jestem przerażona. Dostać się nie ma jak.do gina nawet prywatnie wszystko zajęte k.... zostaje mi się tylko szpital u mnie

Kurczę jak zadzwonisz do swojego gin i powiesz co i jak to myśle, że Cię przyjmie mimo wszystko. Ewentualnie powie co robić dalej...
ja tez dziś wstałam i miałam odrobine zaróżowioną wkładkę. Bije się z myślami co robić bo niby teraz jest Ok.
W necie oczywiście miliony różnych informacji ...

Uff to nie tylko ja tak mam, oczywiscie pewnie tez bym zasnela ale zanim mi sie zachce to ok 6,30-7 juz moj dwulatek wstaje i nie ma opcji na drzemke

@Natalia198777 ja mysle, ze lepiej jechac do szpitala zeby chocby dali Ci duphaston lub luteine no i ogolnie sprawdzili czy wszystko jest ok
Ale nie martw sie na zapas, jesli to nie swieza krew to zapewne nic takiego. Plamienia niestety dosyc czesto sie zdarzaja.
Ja sama ze strachem chodze do toalety jak tylko poczuje cos mokrego...

Dziewczyny a jakies badania robicie na pierwsza wizyte?

Nie mam jeszcze swojego lekarza ... to 5tc dziś miałam się umówić.... po raz pierwszy . Dzwoniłam do mojego ośrodka ale nie ma miejsc

reklama
Do góry