kasiunia2124
Fanka BB :)
Trzymam kciuki dziewczyny za Nas wszystkie jak juz jesteśmy w ciazy to Niech do konca tak bedz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie miałam żadnych objawów.Tylko mocno różowe krechy na teście.Pomyslalam że to mogą być bliźniaki dlatego poleciałam.A co to znaczy, że wiedziałaś ze coś jest nie tak? Miałaś jakieś nietypowe objawy?
Ja wyluzowalam.
Nie mam żadnego śladu - byłam w toalecie od rana chyba z 10 razy i postanowiłam narazie nie panikować. To co było po nocy to dosłownie mikro róż
Jak się coś powtórzy lub stwierdzę, że trzeba działać to jadę do lekarza. Sprawdziłam sobie wizyty na znanym lekarzu i są ginekolodzy z bdb opiniami którzy maja pojedyncze godziny nawet dzisiaj.
Witaj i gratulacje Kiedy masz pierwszą wizytę kontrolną?Dzień dobry. Witam się i ja. Termin wypada na 12.07.
Musisz za 2 dni powtórzyć i zobaczyć przyrost ja mialam 55 a za 2 dni 129 a za 5 dni mialam 2360