reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
A co to znaczy, że wiedziałaś ze coś jest nie tak? Miałaś jakieś nietypowe objawy?
Ja wyluzowalam.
Nie mam żadnego śladu - byłam w toalecie od rana chyba z 10 razy i postanowiłam narazie nie panikować. To co było po nocy to dosłownie mikro róż ;)
Jak się coś powtórzy lub stwierdzę, że trzeba działać to jadę do lekarza. Sprawdziłam sobie wizyty na znanym lekarzu i są ginekolodzy z bdb opiniami którzy maja pojedyncze godziny nawet dzisiaj.
Nie miałam żadnych objawów.Tylko mocno różowe krechy na teście.Pomyslalam że to mogą być bliźniaki dlatego poleciałam.

Dziewczyny przejezdzalam obok laboratorium i wpadłam na Betę. Wynik mnie załamał.
IMG_3325.JPG

Z obliczeń wynika ze jestem w 4t3d ciąży i wynik bety 268. Normy laboratorium wskazują, że powinnam mieć wynik conajmniej 1500!!! ALE odpalilam sobie inne tabele w internecie i wychodzi jednak ze jest Ok.
Czy któraś z was ma takie normy ze swojego Lab i może mi zrobić zdjęcie dla porównania?

Musisz za 2 dni powtórzyć i zobaczyć przyrost ja mialam 55 a za 2 dni 129 a za 5 dni mialam 2360

Powtórzę w
Środę na pewno. Natomiast te normy z laboratorium to jakaś pomyłka. Właśnie znalazłam normy z innego laboratorium - robiłam Betę w wakacje po zabiegu na polipy macicy w celu wykluczenia raka i tu te normy są jakby „normalniejsze”
Adjustments.JPG

reklama
Cześć dziewczyny ❤ ja też dowiedziałam się o ciazy tydzień temu Ale narazie widać było na iść tylko pecherzyk ciazowy więc z niecierpliwością czekam na kolejną wizytę żeby obserwować czy już jest echo serca sama sobie obliczylam termin między 24.06 a 8.07 także zobaczymy jak to będzie wg lekarki wiem że to dopiero poczatek Ale nie mogłam czekać i wszystkim już się pochwalilam a Wy czekacie z ta informacja dla bliskich czy też od razu powiedzialyscie rodzinie i przyjaciolkom? Pozdrowionka!

Do góry