reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Polecam staniki z Italian Fashion, miękkie w 3 najbardziej popularnych kolorach i do tego bardzo tanie [emoji846]

chyba kupie coś takiego na początek bo są jak sportowe to nawet jak mi piersi wyskoczą to się zmieszczą 😂 Nie spieszy mi się ale wolałabym żeby sobie czekało coś w torbie jak ja spakuje ☺️ a tak jak dziewczyny mówicie z jakimś ładnym sztywnym to się na razie wstrzymam.

reklama
To może faktycznie też się wstrzymam, tych sportowych mam jakieś 3 to powinno starczyć na początek, a później dokupię te ‚ładniejsze’ do karmienia 😄

Jezu czuję się jakbym miała urodziny tyle zakupów ostatnio...
Właśnie przyszedł fotel z pufą. Muszę się wam pochwalić.

Załączniki

• IMG_20200525_100528.jpg
    IMG_20200525_100528.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 97
Ładny. Też będę zamawiać. Tylko nie mogę się zebrać. Gdzie kupowałas?
Zamawiałam "na urząd". Nie wyszło najtaniej, ale chciałam mebel na lata. No i zawsze marzyłam o takim swoim siedzisku mamowym. Cena uzależniona jest od rodzaju tkaniny. Przysłali mi najpierw karton wzorników (za przesyłkę w obie strony 30 zł bo tylko wypożyczasz), kontakt bardzo uprzejmy i szybki (mailowy).
Czas realizacji do 4 tygodni, ale mój przyszedł w 3.

A trafiłam na nich przez bloga
Takie cuda robią:

Dziewczyny, a kupujecie do wózka prześcieradło z gumką na materacyk? Pytanie zwłaszcza do posiadaczek Tutis Uno. Jak patrzę na amazonie (bo ja tam dużo rzeczy zamawiam), to widzę tylko prześcieradła na max. 80 cm a w Tutisie są 84... Można w sumie pieluszkę kłaść ale wydaje mi się, że takie prześcieradło z gumką będzie stabilniejsze...
uprałam, przymierzyłam, to prześcieradło, które kupiłam nazywało się uniwersalne i mimo, że miało rozmiar 80 cm to pasuje super, ma jeszcze zapas, więc nie masz się co martwić o rozmiar, zapłaciłam 11 zł za sztukę na allegro

reklama
polecam pieluszki polskiej marki texpol, dorzuciłam je do koszyka przy jakichś zakupach i są rewelacyjne, odrobinę bardziej mięsiste niż przeciętne, po praniu są super, mięciutkie i milutkie, mam z serii bamboo line

Do góry