reklama
Pralinka2020
Fanka BB :)
Stawy w palcach dłoni mnie bolą, szczególnie rano zanim rozruszam, najbardziej dokuczają kciuki, ale nigdy nie miałam problemu ze stawami, spotkałyście się z czymś takim?
Mnie też się jakoś bardzooo nie powiększył. Kupiłam parę staników ale moja koleżanka, która rodziła w marcu powiedziała ze ona dopiero po porodzie musiała wymienić staniki bo wszystkie które kupiła były za małe (tj jej przy karmieniu dopiero piersi urosly) więc chyba poczekam.Jak do tej pory nie zauważyłam znaczącej zmiany w rozmiarze. Jedynie co to po obwodzie i tez to jest zagwostka przy kupnie biustonosza a wiadomo ze nie chciałabym na ostatnia chwile. Być może kupie coś z „zapasem”
Martitta88
Moja przyjaciółka mówiła to samo - że jej piersi najbardziej urosły przy karmieniu.Mnie też się jakoś bardzooo nie powiększył. Kupiłam parę staników ale moja koleżanka, która rodziła w marcu powiedziała ze ona dopiero po porodzie musiała wymienić staniki bo wszystkie które kupiła były za małe (tj jej przy karmieniu dopiero piersi urosly) więc chyba poczekam.
niunia2324
Kupiłam dwupak z hm takich miękkich zakładanych przez głowę, to tak do szpitala , żeby ew. też wygodnie było w tym spać, kupiłam on line rozmiar L (normalne staniki z hm teraz rozm. 85d) i jest w sam raz. Ale docelowo taki ładny do karmienia tez chcialabym zmierzyć, zwłaszcza iż nie wiadomo co się stanie z rozmiarem po porodzie
Martitta88
Normalnie to bym powiedziała, że żelem dezynfekującym tylko pod warunkiem że dzidzia tego nie będzie brała do buzi... A jeśli jest ryzyko, że będzie brała to może szmatką zamoczoną we wrzątku i mydłem.Macie pomysł jak np zdezynfekować Szumisia? Bo tego nie wrzucę do pralki.
Hania będzie mamą
A jakiego masz? Powinien mieć wyjmowany mechanizm, aby eyprac go normalnie w pralceMacie pomysł jak np zdezynfekować Szumisia? Bo tego nie wrzucę do pralki.
Hania będzie mamą
Mi biust wskoczył na rozmiar DD w pierwszym miesiącu ciąży i staniki które kupiłam są mi cały czas dobre. Mam wrażenie nawet że dziecko biust mi zmalał.Moja przyjaciółka mówiła to samo - że jej piersi najbardziej urosły przy karmieniu.
Dostałam staniki takie sportowe (bez szału) do karmienia. Wiem że kupowała je na Amazon i narazie szaleć nie ma co mi się wydaje, bo zanim z betów wyjdę to też minie trochę czasu. Dlatego raczej nie ma sensu kupować wypadionych narazie..
reklama
Polecam staniki z Italian Fashion, miękkie w 3 najbardziej popularnych kolorach i do tego bardzo tanie [emoji846]Macie już jakieś wybrane albo kupione biustonosze do karmienia? Polecacie coś?