Pralinka2020
Fanka BB :)
znacie jakies domowe metody na kaszel? choruję od 3 tygodni... wszystkie znane mi już wykorzystałam, więc nawet te niekonwencjonalne mile widziane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wszystkie domowe syropki przetestowałaś to jeszcze może wygrzanie tego zostaje, moja babcia miała sposób na wygrzewanie owsem w blaszce podgrzewała 20 min w piekarniku i przesypywala do poszewki z jaśka i na tym kładła się spać aby się wygrzać mnie też tym leczyli hehe. Teraz korzystam jeszcze z ternoforkow z pestek wiśni np podobne zastosowanie a może masz dla dzidziusia już to spróbuj, jeszcze tego typu wygrzewanie może być z ugotowanych duszonych ziemniaków położonych na jakąś ścierkę / gazę i na klatke piersiową bądź plecy... Wszystko trzymać długo aż samo z siebie się ostudzi, no i konsekwentnie kilka dni pod rządznacie jakies domowe metody na kaszel? choruję od 3 tygodni... wszystkie znane mi już wykorzystałam, więc nawet te niekonwencjonalne mile widziane
Inhalacjeznacie jakies domowe metody na kaszel? choruję od 3 tygodni... wszystkie znane mi już wykorzystałam, więc nawet te niekonwencjonalne mile widziane
własnie pijęJa tylko to, co już pewnie próbowałaś: pić dużo napojów, zwłaszcza ciepłych a nawet gorących i woda z cytryną, miodem i imbirem.
Syrop z cebuli juz był?znacie jakies domowe metody na kaszel? choruję od 3 tygodni... wszystkie znane mi już wykorzystałam, więc nawet te niekonwencjonalne mile widziane
O nie! Jak ja tego nienawidziłam za dzieciaka i do tej pory mi tak zostało. Nie zdzierżę tego syropu choćbym zdychała w kartuszach ale działać to działaSyrop z cebuli juz był?
był, nic nie pomógł, teraz praktykuję syrop z czosnku, cytryny i mioduSyrop z cebuli juz był?
od 3 tygodni kaszlę, to ponoć może spowodować przedwczesny poród ze względu na skurcze macicy, antybiotyk znowóż to u mnie murowana grzybica której potem nijak nie ma jak leczyć i też zagrożenie, więc ani cebula ani owies mi nie straszne (niestety nie mam owsa )O nie! Jak ja tego nienawidziłam za dzieciaka i do tej pory mi tak zostało. Nie zdzierżę tego syropu choćbym zdychała w kartuszach ale działać to działa