Martitta88
Fanka BB :)
A ja przez ostatnie dni się zaczęłam stresować: porodem, połogiem, opieką nad noworodziem... Śnią mi się koszmary, budzę się z takim bólem brzucha ze stresu i nie mogę się ogarnąć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem co czujesz, im dalej w las tym większe schizy. Ja też mam głupoty w głowie. Najbardziej to się irytuje jak mi jakaś doświadczona matka morały prawi co powinnam a czego nie, to potem w nocy spać nie mogę i brzuch mi się napina. Stawiam jednak na intuicję i staram się luzować. Zawsze tak podchodzę do mojego ciała i staram się go słuchać i zwykle się nie mylę. Każda z nas to ma w sobie. To tak jak te szkoły rodzenia... Panika, że w dobie zarazy nie będziemy się przygotowywać w szkole rodzenia. Kobiety rodzily od zarania dziejów na łonie natury bez doświadczenia więc Laski, my jesteśmy super przygotowane nawet jeśli książka leży na PÓŁCE, bo nie mamy czasu czytać, a szkoły zamknięte. Będzie git. 90 %powodzenia to nasze nastawienie. Najlepiej za dużo nie myślećalbo myśleć już o tym jaka dzidzia śliczna będzie i pupy śmierdziuchy będą myteA ja przez ostatnie dni się zaczęłam stresować: porodem, połogiem, opieką nad noworodziem... Śnią mi się koszmary, budzę się z takim bólem brzucha ze stresu i nie mogę się ogarnąć
ja mam od nich kokon i ręcznik i kilka pieluszek zamówiłam, słyszałam, ze pieluszki mają super, ale jeszcze nie przyszłyOstatnio pisałam ze zrobiłam kolejne zamówienie, dzisiaj przyszło. Od matherhood. Jestem zachwycona matą do zabawy. Mieli fajna promocję, w zależności od ilości zakupów kolejno naliczali coraz wyższe rabaty
Ja mam od nich moją łonopodusię, tzn Rogala i jest bdb nie ubija się tak bardzo. Chciałam kupić śpiworek ale widzę że jest tylko T 0.5 i w opinii jest szmaciany po praniu do wyrzucenia.ja mam od nich kokon i ręcznik i kilka pieluszek zamówiłam, słyszałam, ze pieluszki mają super, ale jeszcze nie przyszły
Bawełniane są super. Kupiłam tez dwie 100%wiskoza, bardzo ciekawe Generalnie jestem mega zadowolona z tegoż szopinguja mam od nich kokon i ręcznik i kilka pieluszek zamówiłam, słyszałam, ze pieluszki mają super, ale jeszcze nie przyszły
Dziewczyny ja jestem już mamą 2 dzieci i wiem jedno, że każda mama zna najlepiej swojego maluszka i na pewno będziecie wiedziały co Wasz maluch lubi a czegoś nie ze zwykłej obserwacji. Ja też się na słuchałam innych mam a okazywało się, że ich porady i mądrości wcale przy moich dzieciach się nie sprawdziły. Trzeba słuchać swojego ciała i instynktu i tyle. Ja pojechałam w pierwszej ciąży na porodówkę i usłyszałam, że test wyszedł negatywnie na obecność wód porodowych chociaż mówiłam, że czuję, że się uwalniają a lekarz po zbadaniu powiedział, że nic nie widać, żeby poród był w najbliższych dniach. Po paru godzinach byłam w szpitalu z powrotem że skurczami i urodzilam córcię chociaż wmawiali mi, że zdaje mi się że rodzęWiem co czujesz, im dalej w las tym większe schizy. Ja też mam głupoty w głowie. Najbardziej to się irytuje jak mi jakaś doświadczona matka morały prawi co powinnam a czego nie, to potem w nocy spać nie mogę i brzuch mi się napina. Stawiam jednak na intuicję i staram się luzować. Zawsze tak podchodzę do mojego ciała i staram się go słuchać i zwykle się nie mylę. Każda z nas to ma w sobie. To tak jak te szkoły rodzenia... Panika, że w dobie zarazy nie będziemy się przygotowywać w szkole rodzenia. Kobiety rodzily od zarania dziejów na łonie natury bez doświadczenia więc Laski, my jesteśmy super przygotowane nawet jeśli książka leży na PÓŁCE, bo nie mamy czasu czytać, a szkoły zamknięte. Będzie git. 90 %powodzenia to nasze nastawienie. Najlepiej za dużo nie myślećalbo myśleć już o tym jaka dzidzia śliczna będzie i pupy śmierdziuchy będą myte
Pozdrawiam Was