Martitta88
Fanka BB :)
To powódzenia, trzymam kciuki żebyście szybko coś fajnego znalezli!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam mieszkanie do wynajęcia 3 pokoje na ochocie, ale mniejszy metraż, jak jesteś zainteresowana to daj znaćJa się dzisiaj załamałam. Od tylu dni czas mi się ciągnął a teraz wypadła mi taka sytuacja, że nie wiem jak mam się wyrobić do porodu. Mamy mieszkanie własnościowe ale obecnie mieszka w nim jeszcze babcia. Od 3 lat wynajmujemy mieszkanie 63m w super lokalizacji w Warszawie z mężem i 2 dzieci (3 w drodze) i wczoraj dostałam informację, że w wakacje musimy się wyprowadzić i szukać nowego mieszkania... Nie będę się wyprowadzać z malutkim dzieckiem więc mam czas do lipca, żeby znaleźć i urządzić nowe mieszkanie
opowiedz coś o tej sesji, szczerze to nie widziałam jeszcze takich zdjęćAaaa my też jutro będziemy się fotografować ja żałuję że tak późno, ale cóż wcześniej nie dało rady bo ja już jestem jak szafa trzydrzwiowa z przedziałem na fortepian i ten podwójny podbródek
Dobrej nocy dziewczyny
Moja 1 sesja za nami. Było ciężko , Klusek ułożył się na pęcherzu i zanim zaczęliśmy miałam ochotę wiać do domuopowiedz coś o tej sesji, szczerze to nie widziałam jeszcze takich zdjęć
Dziękuję ale muszę coś znaleźć na Ursynowie Teraz przynajmniej nie będzie mi się czas dłużył do porodumam mieszkanie do wynajęcia 3 pokoje na ochocie, ale mniejszy metraż, jak jesteś zainteresowana to daj znać
już poruszałyśmy ten wątek kilka razy, przewijała się szkoła joanny mróz i bebi programHej dziewczyny macie może jakieś godne polecenia szkoły rodzenia online? Zaczęłam się stresować czy sobie poradzei chvialam pooglądać pomoce
Hej dziewczyny macie może jakieś godne polecenia szkoły rodzenia online? Zaczęłam się stresować czy sobie poradzei chvialam pooglądać pomoce