reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja się dzisiaj załamałam. Od tylu dni czas mi się ciągnął a teraz wypadła mi taka sytuacja, że nie wiem jak mam się wyrobić do porodu. Mamy mieszkanie własnościowe ale obecnie mieszka w nim jeszcze babcia. Od 3 lat wynajmujemy mieszkanie 63m w super lokalizacji w Warszawie z mężem i 2 dzieci (3 w drodze) i wczoraj dostałam informację, że w wakacje musimy się wyprowadzić i szukać nowego mieszkania... Nie będę się wyprowadzać z malutkim dzieckiem więc mam czas do lipca, żeby znaleźć i urządzić nowe mieszkanie 😡
mam mieszkanie do wynajęcia 3 pokoje na ochocie, ale mniejszy metraż, jak jesteś zainteresowana to daj znać :)

Aaaa my też jutro będziemy się fotografować 😀 ja żałuję że tak późno, ale cóż wcześniej nie dało rady 😉 bo ja już jestem jak szafa trzydrzwiowa z przedziałem na fortepian 😂 i ten podwójny podbródek 😂
Dobrej nocy dziewczyny 🤗
opowiedz coś o tej sesji, szczerze to nie widziałam jeszcze takich zdjęć

Hej dziewczyny :) macie może jakieś godne polecenia szkoły rodzenia online? Zaczęłam się stresować czy sobie poradze🙊i chvialam pooglądać pomoce

opowiedz coś o tej sesji, szczerze to nie widziałam jeszcze takich zdjęć
Moja 1 sesja za nami. Było ciężko , Klusek ułożył się na pęcherzu i zanim zaczęliśmy miałam ochotę wiać do domu😂
Ale jakoś poszło, fotograf dał kilka wskazówek, powiedział jak chce nas fotografować, i 2 godziny zleciały, nie mialam sił na więcej 😉 do dwóch tygodni ma nam przesłać zdjęcia. Ciekawa jestem efektu. Sesja była w lesie iglastym. 😊

Hej. Mam pytanie. Czy po porodzie zamierzacie używać też preparaty dla kobiet w ciąży na rozstępy? Czy cos innego?

reklama
Ja nie. Pytałam moich dwóch koleżanek które rodziły pół roku temu i one nie używają i nie mają problemów. Ja będę tylko nawilżać skórę zwykłym balsamem do ciała.

Do góry