reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Zazdroszczę, też za każdym razem jak jestem na wizycie to proszę o takie foto, ale Leoś ułożony buźką do dołu i nici z selfie :/ hehe :)
Ja dziś niewyspana, bo druga nocka z rzędu, gdzie późno zasnęłam, bo się kręciłam.
Która z nas wg terminu zaczyna lipiec? Bo z tego co mi się kojarzy to większość TP ma na drugą połowę lipca? :)
Buziaki dla Was [emoji8][emoji1]
Ja mam termin na 3 lipca 😊

A ja dziewczyny w tym 3 trymestrze zamiast więcej odpoczywać to się nakręcam że coraz mniej czasu i że muszę tyle rzeczy zrobić... I wstaje rano, cały dzień na nogach. Dzisiaj też sprzątałam cały dzień. Ale chyba muszę zacząć trochę więcej odpoczywać w ciągu dnia. Jutro ide z mężem na sesję ciążowa 😊muszę isc spać bo mi makijaż nie pomoże 😜

A ja dziewczyny w tym 3 trymestrze zamiast więcej odpoczywać to się nakręcam że coraz mniej czasu i że muszę tyle rzeczy zrobić... I wstaje rano, cały dzień na nogach. Dzisiaj też sprzątałam cały dzień. Ale chyba muszę zacząć trochę więcej odpoczywać w ciągu dnia. Jutro ide z mężem na sesję ciążowa 😊muszę isc spać bo mi makijaż nie pomoże 😜
Aaaa my też jutro będziemy się fotografować 😀 ja żałuję że tak późno, ale cóż wcześniej nie dało rady 😉 bo ja już jestem jak szafa trzydrzwiowa z przedziałem na fortepian 😂 i ten podwójny podbródek 😂
Dobrej nocy dziewczyny 🤗

My dziś złożyliśmy łóżeczko [emoji846]
Polecam poszperać na olx ja dorwalam super stan za 150zl komplet łóżeczko z materacem. Niby zawsze myślałam że materac powinien być nowy, ale ten naprawdę wogóle nie jest zniszczony, a pokrowiec i tak piorę. Łóżeczko full opcja z szufladą, 3 poziomy, wyjmowane szczebelki i zdejmowany jeden bok dla starszaka.
20200508_170233.jpeg

Ja się dzisiaj załamałam. Od tylu dni czas mi się ciągnął a teraz wypadła mi taka sytuacja, że nie wiem jak mam się wyrobić do porodu. Mamy mieszkanie własnościowe ale obecnie mieszka w nim jeszcze babcia. Od 3 lat wynajmujemy mieszkanie 63m w super lokalizacji w Warszawie z mężem i 2 dzieci (3 w drodze) i wczoraj dostałam informację, że w wakacje musimy się wyprowadzić i szukać nowego mieszkania... Nie będę się wyprowadzać z malutkim dzieckiem więc mam czas do lipca, żeby znaleźć i urządzić nowe mieszkanie 😡

Ja się dzisiaj załamałam. Od tylu dni czas mi się ciągnął a teraz wypadła mi taka sytuacja, że nie wiem jak mam się wyrobić do porodu. Mamy mieszkanie własnościowe ale obecnie mieszka w nim jeszcze babcia. Od 3 lat wynajmujemy mieszkanie 63m w super lokalizacji w Warszawie z mężem i 2 dzieci (3 w drodze) i wczoraj dostałam informację, że w wakacje musimy się wyprowadzić i szukać nowego mieszkania... Nie będę się wyprowadzać z malutkim dzieckiem więc mam czas do lipca, żeby znaleźć i urządzić nowe mieszkanie 😡
Współczuję stresu, najważniejsze żeby udało się szybko coś znaleźć, rozgladacie się już? A przewieźć rzeczy to już chyba łatwiejsze zadanie 😉 trzymamy kciuki żeby wszystko szybko poszło.

reklama
Tak już szukamy bo chcemy w tej samej okolicy bo córka tu dostała się do szkoły i 2 bloki dalej mamy mieszkanie, w którym będziemy w przyszłości mieszkac

Do góry