AsiaPelasia
Fanka BB :)
Co do seksu to ja mam takie ambiwalentne odczucia- chcę ale jestem czasami tak zmęczona, że No nie idzie wolałabym nie zasnąć w trakcie bo wtedy mąż traumy by się nabawił haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam termin na 3 lipcaZazdroszczę, też za każdym razem jak jestem na wizycie to proszę o takie foto, ale Leoś ułożony buźką do dołu i nici z selfie :/ hehe
Ja dziś niewyspana, bo druga nocka z rzędu, gdzie późno zasnęłam, bo się kręciłam.
Która z nas wg terminu zaczyna lipiec? Bo z tego co mi się kojarzy to większość TP ma na drugą połowę lipca?
Buziaki dla Was [emoji8][emoji1]
czyli też będziesz nam przecierać szlakiJa mam termin na 3 lipca
Aaaa my też jutro będziemy się fotografować ja żałuję że tak późno, ale cóż wcześniej nie dało rady bo ja już jestem jak szafa trzydrzwiowa z przedziałem na fortepian i ten podwójny podbródekA ja dziewczyny w tym 3 trymestrze zamiast więcej odpoczywać to się nakręcam że coraz mniej czasu i że muszę tyle rzeczy zrobić... I wstaje rano, cały dzień na nogach. Dzisiaj też sprzątałam cały dzień. Ale chyba muszę zacząć trochę więcej odpoczywać w ciągu dnia. Jutro ide z mężem na sesję ciążowa muszę isc spać bo mi makijaż nie pomoże
Współczuję stresu, najważniejsze żeby udało się szybko coś znaleźć, rozgladacie się już? A przewieźć rzeczy to już chyba łatwiejsze zadanie trzymamy kciuki żeby wszystko szybko poszło.Ja się dzisiaj załamałam. Od tylu dni czas mi się ciągnął a teraz wypadła mi taka sytuacja, że nie wiem jak mam się wyrobić do porodu. Mamy mieszkanie własnościowe ale obecnie mieszka w nim jeszcze babcia. Od 3 lat wynajmujemy mieszkanie 63m w super lokalizacji w Warszawie z mężem i 2 dzieci (3 w drodze) i wczoraj dostałam informację, że w wakacje musimy się wyprowadzić i szukać nowego mieszkania... Nie będę się wyprowadzać z malutkim dzieckiem więc mam czas do lipca, żeby znaleźć i urządzić nowe mieszkanie