reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Zazdroszczę, też za każdym razem jak jestem na wizycie to proszę o takie foto, ale Leoś ułożony buźką do dołu i nici z selfie :/ hehe :)
Ja dziś niewyspana, bo druga nocka z rzędu, gdzie późno zasnęłam, bo się kręciłam.
Która z nas wg terminu zaczyna lipiec? Bo z tego co mi się kojarzy to większość TP ma na drugą połowę lipca? :)
Buziaki dla Was [emoji8][emoji1]
Ja mam termin na 3 lipca 😊

A ja dziewczyny w tym 3 trymestrze zamiast więcej odpoczywać to się nakręcam że coraz mniej czasu i że muszę tyle rzeczy zrobić... I wstaje rano, cały dzień na nogach. Dzisiaj też sprzątałam cały dzień. Ale chyba muszę zacząć trochę więcej odpoczywać w ciągu dnia. Jutro ide z mężem na sesję ciążowa 😊muszę isc spać bo mi makijaż nie pomoże 😜

A ja dziewczyny w tym 3 trymestrze zamiast więcej odpoczywać to się nakręcam że coraz mniej czasu i że muszę tyle rzeczy zrobić... I wstaje rano, cały dzień na nogach. Dzisiaj też sprzątałam cały dzień. Ale chyba muszę zacząć trochę więcej odpoczywać w ciągu dnia. Jutro ide z mężem na sesję ciążowa 😊muszę isc spać bo mi makijaż nie pomoże 😜
Aaaa my też jutro będziemy się fotografować 😀 ja żałuję że tak późno, ale cóż wcześniej nie dało rady 😉 bo ja już jestem jak szafa trzydrzwiowa z przedziałem na fortepian 😂 i ten podwójny podbródek 😂
Dobrej nocy dziewczyny 🤗

My dziś złożyliśmy łóżeczko [emoji846]
Polecam poszperać na olx ja dorwalam super stan za 150zl komplet łóżeczko z materacem. Niby zawsze myślałam że materac powinien być nowy, ale ten naprawdę wogóle nie jest zniszczony, a pokrowiec i tak piorę. Łóżeczko full opcja z szufladą, 3 poziomy, wyjmowane szczebelki i zdejmowany jeden bok dla starszaka.
20200508_170233.jpeg

Ja się dzisiaj załamałam. Od tylu dni czas mi się ciągnął a teraz wypadła mi taka sytuacja, że nie wiem jak mam się wyrobić do porodu. Mamy mieszkanie własnościowe ale obecnie mieszka w nim jeszcze babcia. Od 3 lat wynajmujemy mieszkanie 63m w super lokalizacji w Warszawie z mężem i 2 dzieci (3 w drodze) i wczoraj dostałam informację, że w wakacje musimy się wyprowadzić i szukać nowego mieszkania... Nie będę się wyprowadzać z malutkim dzieckiem więc mam czas do lipca, żeby znaleźć i urządzić nowe mieszkanie 😡

Ja się dzisiaj załamałam. Od tylu dni czas mi się ciągnął a teraz wypadła mi taka sytuacja, że nie wiem jak mam się wyrobić do porodu. Mamy mieszkanie własnościowe ale obecnie mieszka w nim jeszcze babcia. Od 3 lat wynajmujemy mieszkanie 63m w super lokalizacji w Warszawie z mężem i 2 dzieci (3 w drodze) i wczoraj dostałam informację, że w wakacje musimy się wyprowadzić i szukać nowego mieszkania... Nie będę się wyprowadzać z malutkim dzieckiem więc mam czas do lipca, żeby znaleźć i urządzić nowe mieszkanie 😡
Współczuję stresu, najważniejsze żeby udało się szybko coś znaleźć, rozgladacie się już? A przewieźć rzeczy to już chyba łatwiejsze zadanie 😉 trzymamy kciuki żeby wszystko szybko poszło.

reklama
Tak już szukamy bo chcemy w tej samej okolicy bo córka tu dostała się do szkoły i 2 bloki dalej mamy mieszkanie, w którym będziemy w przyszłości mieszkac

Do góry