niunia2324
Fanka BB :)
Kupiłam na początku ciąży. Miło się czyta.Oglądam już od jakiegoś roku, też mi się podoba. Ich książka tez podobno świetna![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupiłam na początku ciąży. Miło się czyta.Oglądam już od jakiegoś roku, też mi się podoba. Ich książka tez podobno świetna![]()
Polecam!A w ramach rozrywki polecam Wam dziewczyny kanał na YT mama lama. Laski są świetne i rozmawiają dosłownie o wszystkim [emoji3]
Też kupiłam ale jakoś nie mam czasu do niej zajrzeć heheKupiłam na początku ciąży. Miło się czyta.![]()
No właśnie YouTube zaczął mi pokazywać te filmiki z UCZKiN w poleceniach, ale patrząc na długość 2 godziny dla każdego, nie zdecydowałam się jeszcze na obejrzenie :-)Hej co do szkoły rodzenia to wczoraj oglądałam na yt szkołę rodzenia UCZKiN (szpital WUM na Starynkiewicza warszawa) i chociaż ciężko mi się go słuchało (dwie położne prowadzą, trochę jest yyyyyy trochę sobie przerywają) to jest dużo wiedzy merytorycznej. Filmik o porodzie trwa prawie dwie godziny. Ale oglądałam już Joannę Mróz i ten filmik uzupełnia wiedzę.
A ja mam totalnie odwrotnie, nie wiem co jest grane, na tą chwilę sex może nie istnieć dla mnie. Jestem tym faktem totalnie zaskoczona, już od kilku tygodni.![]()
ja też mam cukrzyce ale regulowaną dietą teraz się trochę martwię bo cukry na czczo 90, 91,96, i boje się insulinyTak mi się właśnie wydaje, zwłaszcza iż mam tą cukrzycę... będę o tym rozmawiać z lekarzem za tydzień.
Hej po dłuższej przerwiete podkłady poporodowe, i te na łóżko, do tego wkładki, ręczniki, koszule, klapki, kosmetyki, bardzo dużo miejsca to zajmuje, a wogóle nie wzięłam pod uwagę jeszcze rzeczy dla dziecka, w co się pakujecie?
Właśnie jak mój maluch wyrośnie z kosza Mojżesza tam kupie łóżeczko.Ja zastanawiam się nad łóżeczkiem z woodies. Są ładne proste, maja gryzaki na bokach i cena raczej tez przystępna. Później jest możliwość nawet dokupienia bocznego zabezpieczenia i zmiany na łóżeczko dla większego dziecka
Hej dziewczynymacie może jakieś godne polecenia szkoły rodzenia online? Zaczęłam się stresować czy sobie poradze
i chvialam pooglądać pomoce