reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

a jakie łóżeczko wybrałaś? ja się zastanawiam nad takim białym najtańszym, widziałam w necie za max 300 zł, ale nie wiem czy od razu kupić i mieć z głowy, czy poczekać z wydawaniem pieniędzy na zimę, bo mała na razie i tak będzie z nami w sypialni (chyba, że wpadnę w baby blues i razem z mężem wyrzucę ich do drugiego pokoju :) )
Ja łóżeczko u nas w sypialni planuje na początkowe miesiące 😊 a kupujemy ze strony amc.baby mają fajne zestawy w przyzwoitych cenach

reklama
może nasza grupa nie jest aż tak zżyta (oczywiście żartuję, ale grupa w grupie mnie naprawdę rozśmieszyła :) ) ale chcę się dziś podzielić intymnym wrażeniem, że jakoś bardziej napalona w ciąży jestem, też tak macie, czy na mnie jakoś tylko tak pobudzająco te hormony działają?
A ja mam totalnie odwrotnie, nie wiem co jest grane, na tą chwilę sex może nie istnieć dla mnie. Jestem tym faktem totalnie zaskoczona, już od kilku tygodni. 🙁

No ja też tak mam a tu zakaz do końca 🤷🏻‍♀️ czasami miałam mega sny ale na szczęście przestały mnie nękać to nie dręczy mnie seks w snach już chociaż 😆 ale kurde to nie sprawiedliwe ani śmigać z brzuszkiem nie można nigdzie tylko leżeć... Ani seksu...potem połóg to też lipa.... I beznadzieja ogólnie.
to jest lipa, ale ja czuję mocne skurcze po, więc jest to realnie uzasadnione, za to Kochana, będziesz miała drugą noc poślubną po tym wszystkim! :)

Ja łóżeczko u nas w sypialni planuje na początkowe miesiące 😊 a kupujemy ze strony amc.baby mają fajne zestawy w przyzwoitych cenach
widziałam to ich łóżeczko, ale z szufladą wychodziło jakoś drożej niż na innych portalach, a mi jest wszystko jedno, zeby tylko miało te szczebelki wyjmowane, kupiłabym w ikei, bo chcę też od nich materac, ale oni mają takie ubogie te modele bez poziomowania i wyjmowania wlaśnie szczebelków

A ja mam totalnie odwrotnie, nie wiem co jest grane, na tą chwilę sex może nie istnieć dla mnie. Jestem tym faktem totalnie zaskoczona, już od kilku tygodni. 🙁
mówi się oczywiście, ze ciąża to nie choroba, ale zmiany w nas to jest coś niesamowitego, ja to się czasem nie poznaję, jestem na przykład dużo spokojniejsza, ale to może akurat brku pracy nie samej ciąży, mimo wszystko stan odmienny to wyjątkowo trafne określenie :) nie wie człowiek czego się po sobie spodziewać

reklama
Noo bo chyba nawet jak jest 4kg w terminie to już cesarki robią tylko
myślałam, że dziecko jak jest przy cukrzycy to generalnie wcześniej się kończy, nie wiem czy przez cc, ale nie mogę sobie przypomnieć skąd to info u mnie się pojawiło, termin masz na koniec czerwca więc pewnie i tak będziesz spośród nas pierwsza! od razu uprzedzam, ze mimo natłoku matczynych obowiazków musisz znaleźć czas na uwagi, instrukcje, wrażenia i sweet focie :)

Do góry