reklama
Karusia18192
Fanka BB :)
U mnie znowu zadnych objawow i się stresujeCześć dziewczyny!
Wiem, że pogoda dobrze nie nastraja, ale spróbujcie włączyć pozytywne myślenie.
Co prawda nie mam porównania (pierwsza ciąża), ale wychodzę z założenia, że jak kłuje to znaczy, że ma kłuć. Jak pobolewa to znaczy, że ma pobolewać. Wszystko będzie jak ma być, bo na mnóstwo rzeczy nie mamy wpływu i na nic nasz strach czy lęki.
A gdyby działo się coś gwałtownego, niepokojącego to lekarz/szpital i szybko działamy.
Myślcie pozytywnie o kolejnych wizytach i niech te dobre myśli przerodzą się w dobre wiadomości.
Miłego dnia!!
Paulina.zen
Witam się z rana i jak tam samopoczucie??:-)
Ja wczoraj mojego synusia z obozu 3dniowego kickboxingu odebrałam ojjj ale się stęskniłam pierwszy jego wyjazd fakt mieliśmy do niego 10 min ale się mega cieszę i dumna jestem bo bez płaczu i super zadowolony
Mnie od rana jakieś dziwne myśli nachodzą czy wszystko Oki
I jakieś lekkie płucia pobolewanie hmm
Heeeeej
My leżymy jeszcze w łóżkach odpoczywamy to młody dzielny moje jak gdzieś jedzie to ryk i płacz
Paulina.zen
Cześć dziewczyny!
Co prawda nie mam porównania (pierwsza ciąża), ale wychodzę z założenia, że jak kłuje to znaczy, że ma kłuć. Jak pobolewa to znaczy, że ma pobolewać. Wszystko będzie jak ma być, bo na mnóstwo rzeczy nie mamy wpływu i na nic nasz strach czy lęki.
A gdyby działo się coś gwałtownego, niepokojącego to lekarz/szpital i szybko działamy.
Myślcie pozytywnie o kolejnych wizytach i niech te dobre myśli przerodzą się w dobre wiadomości.
Miłego dnia!!
Ooooo właśnie do rze gada polać jej soku pomarańczowego
locala
Mądre słowa :* Tylko jak myśli uspokoić [emoji2370]
Cześć dziewczyny!
Miłego dnia!!
Rozumiem, ale chyba już niedługo masz wizytę u lekarza? Jeszcze kilka dni i rozwieje Twoje wątpliwości.U mnie znowu zadnych objawow i się stresuje
Poza tym pamiętaj, że podstawowym objawem ciąży jest brak @ u niektórych kobiet jest to nawet jedyny objaw stąd zdarzają się panie, które myślą, że je dopadła menopauza, a lekarz pokazuje na usg serduszko
Suri373
ja już mam spacer zaliczony. Zimno i mokro
Brzuch mnie boli, oczywiście za dużo zjadłam na śniadanie
Obiecałam sobie że dziś kłódka na lodówkę, bo mam wrażenie że mój żołądek to jeden wielki śmietnik
Na szczęście jutro już powrót do normalności, córka do przedszkola. M od środy już do pracy. wreszcie.
Obiecałam sobie że dziś kłódka na lodówkę, bo mam wrażenie że mój żołądek to jeden wielki śmietnik
Na szczęście jutro już powrót do normalności, córka do przedszkola. M od środy już do pracy. wreszcie.
Paulina.zen
ja już mam spacer zaliczony. Zimno i mokro
Ja z córka w domu cały tydzień przez ta pieprzona ospę. A tak marudzi ze głowa mała ...
ja z kawka
Jutro lekarz i po południu na paznokcie
Suri373
Matysia też. mi często choruje, dlatego jestem bogato zaopatrzona w planszowki typu Eurobuznes, Kotek-psotek, 5 sekund, Kalambury, Zgadnij kto to, do tego farby farby farby, puzzle ijakos leciJa z córka w domu cały tydzień przez ta pieprzona ospę. A tak marudzi ze głowa mała ...
ja z kawka
Jutro lekarz i po południu na paznokcie
reklama
PatkaPatka
O matko, dopiero wstałam, nie pamiętam kiedy spałam do 11 A sny w ciąży są takie chore, że brak mi słów
Co do objawów: cała poprzednią ciążę nie miałam żadnych objawów, w 8 miesiącu pojawiła się zgaga i to tyle. Każda z nas inaczej przechodzi ten czas. Objawy nie są wyznacznikiem tego czy ciąża rozwija się prawidłowo, czy też nie
Co do objawów: cała poprzednią ciążę nie miałam żadnych objawów, w 8 miesiącu pojawiła się zgaga i to tyle. Każda z nas inaczej przechodzi ten czas. Objawy nie są wyznacznikiem tego czy ciąża rozwija się prawidłowo, czy też nie