Natalia198777
Fanka BB :)
Tylko os. Towarzysząca rękawiczki i maseczkę musi mieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Wszystkim :-) mam pytanie do dziewczyn, które mają zwierzaki :-) czym zabezpieczacie je przed kleszczami? Zastanawiam się nad foresto, ale czy to może mieć wpływ na ciążę?
I Twoje psy zjadają bez problemu taką tabletkę? Mój przez 3 lata dostawał bravecto (lubił ją), a ostatnio jej nie zjadł i dlatego zastanawiam się nad foresto.Ja moim psom daje tabletki simparica. Działają min 5 tyg. Jak kleszcz się tylko wbije do skory to od razu usycha. Ona jest ten na pchły i inne.
I Twoje psy zjadają bez problemu taką tabletkę? Mój przez 3 lata dostawał bravecto (lubił ją), a ostatnio jej nie zjadł i dlatego zastanawiam się nad foresto.
Raczej nie, wyznaje zasadę, raz na lewym boku raz na prawym i myślę, że to będzie wystarczające. A noworodkom nie są wskazane żadne poduszki mimo wszystko, ze względu na kręgosłupdziewczyny co słyszałyście o poduszkach kształtujących główki niemowlaków, żeby płaskie z tyłu nie były? będziecie używać czegoś takiego?
dziewczyny co słyszałyście o poduszkach kształtujących główki niemowlaków, żeby płaskie z tyłu nie były? będziecie używać czegoś takiego?
właśnie kręgosłupem się martwię, słyszałam, że te poduszki się podkłada na trochę, nie na noc lub nie na cały czas, ale jednak nie planowałam nic takiego i ciekawa byłam czy macie jakieś racjonalne informacjeRaczej nie, wyznaje zasadę, raz na lewym boku raz na prawym i myślę, że to będzie wystarczające. A noworodkom nie są wskazane żadne poduszki mimo wszystko, ze względu na kręgosłup