Nadzieja♥️
Zaangażowana w BB
Jaki piekny widok. To jest prenatalne czy nie?cześć wpadłam tylko przynieść dobre wieści Moja dzidzia ma. się świetnie! 11+4.
Zobacz załącznik 1058346
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki piekny widok. To jest prenatalne czy nie?cześć wpadłam tylko przynieść dobre wieści Moja dzidzia ma. się świetnie! 11+4.
Zobacz załącznik 1058346
Na wynik bedziesz czekac 2 tyg?tak, to prenatalne, do tego pobrali krew do badania Pappa.
Piekne zdjecie juz nie moge doczekac sie swojej wizyty. Ja mam 13 styczenNa wynik bedziesz czekac 2 tyg?
Mi pow ze na ten wynik bede czekac 2 tyg. Ze wszedzie tak jestzdjęcie 3d
na wyniki czeka się 7 dni, a że wypada w święta to umawialam się na odbiór z opisem indywidualnie
A jak miałaś zdiagnozowane od początku? Sama glukoza na czczo czy obciążenie glukoza? Który tydzień masz?sylwia ja niestety mialam w kazdej ciazy w kazdej kolejnej coraz szybciej zdiagnozowana ...
teraz tez na diecie od poczatku a cykry mi szaleja juz ...
To Cię okłamał u mnie czeka się tydzieńMi pow ze na ten wynik bede czekac 2 tyg. Ze wszedzie tak jest
U mnie też będzie po tygodniu. Tylko ja robię w innym mieście i żebym nie jeździła w kółko to lekarka powiedziała, że zawiadomi mnie gdy coś będzie nie tak, a jak będzie ok to sobie mogę odebrać przy drugich badaniach.To Cię okłamał u mnie czeka się tydzień
Ja mam jutro, już z wynikami pappa i stresuje się strasznie.zdjęcie 3d
na wyniki czeka się 7 dni, a że wypada w święta to umawialam się na odbiór z opisem indywidualnie