reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dziewczyny, które chodzą prywatnie, czy macie nr tel bezpośrednie do waszych lekarzy w razie gdyby cos się działo ? Bo mój nie podaje nr prywatnego i zastanawiam się czy nie zmienić lekarza
Ja mam numer do doktorka☺ i zawsze mi moj lekarz powtarza ze wrazie czego dzwonic nie zwracac uwagi na to czy dzien , noc czy swieto.

Niby nie,ale zawsze jestem spokojniejsza,na wypadek jak by miało się coś dziać,jak nie odbiera to zawsze oddzwania.

A faktycznie z tego numeru prywatnego korzystacie ? Dzieje się dużo niepokojących rzeczy w ciąży ?
Ja pierwsza ciaze prowadzilam u innego lekarza i mialam numer ale nie korzystałam bo ciaza ksiazkowa. A teraz prowadze gdzie inndziej ciaze numer tez mam ale nie korzystałam jeszcze. W zeszlym roku po poronieniu kontaktowalam sie z moim terazniejszym lekarzem i nie bylo problemu kontaktu na numer prywatny. Mam nadzieje ze w tym roku nie bede musiala uzywac tego numeru.

A tak w ogóle to jak się dziewczyny czujecie? Dużo pracy w domu przed świętami? Gdzie się wszyscy podziali? 🤷‍♀️
Ja troche lepiej bo mialam mdlosci calodobowe od 5 tyg , zmeczenie ogolne i bole podbrzusza a teraz troche lepiej. Ale jestem przeziwbiona i moj 3,5latek tez wiec siedzi ze mna w domu wiec nie podpoczywam . Ja na swieta nie robie super porzadkow odkurzy mezulek i tyle. Na wigile idziemy do babci a na swieta do mojej mamy chyba. Tyle ze robie szarlotke i salatke.

Dziewczyny, które chodzą prywatnie, czy macie nr tel bezpośrednie do waszych lekarzy w razie gdyby cos się działo ? Bo mój nie podaje nr prywatnego i zastanawiam się czy nie zmienić lekarza
Tak, moja lekarka wpisała mi swój numer telefonu do karty ciąży i powiedziała, żeby dzwonić jakby tylko coś mnie niepokoiło albo pisać sms i oddzwoni.
Na razie nic się takiego nie działo, żebym chciała jej zawracać głowę, ale czuję się spokojniej, że mam taką możliwość.

Ja już po wizycie, szybciej weszłam, dzidzia ma prawie 3cm już, widziałam serduszko i widać już ze to mały człowieczek, ma raczki i nóżki 😍
Super! Fajnie, że udało się szybko wejść i wszystko jest w porządku :)

6FEF1BDE-5CE5-41D3-ABFE-8D0136E77CB7.jpeg

Już pomału widać ze to mały człowieczek 😅😍

reklama
Do góry