EMilkaaa84
Fanka BB :)
Jakie robią się już duże te "nasze" lipcowe dzieciaki Suri masz podobnie do mnie, ja mam wg aplikacji 11+6 jutro zobaczymy czy tak jest faktycznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie super zdjęcie!!!!cześć wpadłam tylko przynieść dobre wieści Moja dzidzia ma. się świetnie! 11+4.
Zobacz załącznik 1058346
Jakie cudne zdjęcie 3d?cześć wpadłam tylko przynieść dobre wieści Moja dzidzia ma. się świetnie! 11+4.
Zobacz załącznik 1058346
Ja jestem po CC w październiku 2018, rzeczywiście mam wrażenie, że częściej pili i kłuje mnie brzuch niż w pierwszej ciąży- wtedy też nie nosiłam 11 kg synka- więc może stąd te bóle.Chcialam sie dopytac Was czy sa tu mamusie po wczesniejszym cesarskim cieciu? Jak teraz sie czujecie bo mnie co jakis czas boli brzuch jak na okres albo takie klucie- lekarz mowi ze wszystko dobrze i ze bol moze byc zwiazany z wczesniejszym CC?
A drugie pytanie to czy zastanawialyscie sie moze nad porodem naturalnym ( wiem ze to odlegly termin jeszcze i wszystko do tego czasu moze sie zmienic) i czy wczesniejsze CC jest wskazaniem do kolejnego CC?
Pięknie! Super, że wszystko jest w porządkucześć wpadłam tylko przynieść dobre wieści Moja dzidzia ma. się świetnie! 11+4.