reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Mam dzisiaj tak samo... totalny zgon.. już mi się zaczyna w tym łóżku nudzić i chyba przejrzałam już cały internet, książki przeczytałam 😂 dziewczyny polecicie mi jakąś fajną książkę - thriller psychologiczny/ dramat? Lubię czytać mocne książki, takie prawdziwe, nic fantasy :p
To są tytuły które ja ostatnio przeczytałam :) tez lubię mocne książki i te przy okazji nie są przerysowane tylko dość realne :) chyba dwie z nich to takie typowe zasady profilowania psychologicznego sprawców itd :) studiuje psychologię i magisterkę pisze w kierunku profilowania i czytam mnóstwo takich książek i te z czystym sumieniem polecam ;) mi najgorzej chyba na głowę wszedł Mróz...

Załączniki

• 276D0B3E-EC45-48A5-B336-3B12C7EF0E43.jpeg
    276D0B3E-EC45-48A5-B336-3B12C7EF0E43.jpeg
    2,4 MB · Wyświetleń: 58
Mam dzisiaj tak samo... totalny zgon.. już mi się zaczyna w tym łóżku nudzić i chyba przejrzałam już cały internet, książki przeczytałam 😂 dziewczyny polecicie mi jakąś fajną książkę - thriller psychologiczny/ dramat? Lubię czytać mocne książki, takie prawdziwe, nic fantasy :p
Za zamkniętymi drzwiami- polecam :)

Ja tez muszę się zabrać za jakieś książki, ale mam ambitne plany na jakieś rozwojowe [emoji23][emoji848] zobaczymy ile z tego zrealizuje :)
I wogole nie chwaliłam się Wam ale w styczniu zaczynam od nowa prawko. Wykupiłam godziny, doszkolenia się i na egzaminy 🤷🏻‍♂️

U Was tez tak wieje ? My na chwile wyszliśmy i po prostu głowy urywa

Ja rozpalilam sobie świeczki w salonie , włączyłam świąteczne piosenki i siedzę pije herbatkę i się relaksuje😃 tego mi było trzeba 😃
Jeszcze lampka wina by się przydała 😉

Hej dziewczyny. Ja mam od pt bardzo bardzo delikatne plamienia, ale przy podcieraniu jakiś lekko brązowy śluz jest... myślałam, że to może po usg to lekkie plamienie, ale codziennie jakaś mała ilość tego jest. Biorę acard i heparynę w zastrzykach, któraś też tak miała po tych lekach? Ponieważ nic mi nie boli i mdłości nadal mam to się wstrzymuję z tel do lekarza do jutra, ale trochę mnie to zastanawia jednak...

Ja rozpalilam sobie świeczki w salonie , włączyłam świąteczne piosenki i siedzę pije herbatkę i się relaksuje[emoji2] tego mi było trzeba [emoji2]
Jeszcze lampka wina by się przydała [emoji6]

Ja tez już swoje świece odpaliłem - swoją droga polecam te kringle candle !!! Taki zapach ze o mamo bosko. Zaraz tobie herbatkę :)

Wina mi nie brakuje 🤣🤣

reklama
ja też sobie założyłam że będę czytać 😂 książka leży w szafce nocnej, nawet nie wyjelam. W dzień jestem taka senna a nocy wszyscy śpią to nie chce palić światła. Muszę się jakoś przestawić z tego siedzenia w nocy i spania w dzień bo się wykończe.

Do góry