reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dzien dobry. Nocka super, spałam od 24 do 10 ale w nocy milion wymarszy do wc [emoji23]

Jeśli chodzi o samopoczucie to nie czuję się w ciąży. Praktycznie żadnych objawów, a jutro wizyta [emoji24]

reklama
Dzień dobry :) dziewczyny nie martwcie się brakiem objawów organizm też się przyzwyczaja do nich :)
Mi dużo przeszło, jedynie kondycja upadła. Wczoraj podłogę myłam na dwa podejścia bo na raz się nie udało [emoji85]
A z jedzeniem to mam tak że po pierwsze na nic nie mam apetytu, ale jak już jem to też na kilka podejść, na raz porcji nie zjem tej samej co przed ciążą. Dr mówiła że to normalne że więcej się przesuwa po tym talerzu niż zjada [emoji16]
Jakie plany na dziś? Nas odwiedza szwagierka ale do świąt nic nie mówimy to wszystko muszę skrzętnie pochować [emoji2957]

Dzień dobry :) dziewczyny nie martwcie się brakiem objawów organizm też się przyzwyczaja do nich :)
Mi dużo przeszło, jedynie kondycja upadła. Wczoraj podłogę myłam na dwa podejścia bo na raz się nie udało [emoji85]
A z jedzeniem to mam tak że po pierwsze na nic nie mam apetytu, ale jak już jem to też na kilka podejść, na raz porcji nie zjem tej samej co przed ciążą. Dr mówiła że to normalne że więcej się przesuwa po tym talerzu niż zjada [emoji16]
Jakie plany na dziś? Nas odwiedza szwagierka ale do świąt nic nie mówimy to wszystko muszę skrzętnie pochować [emoji2957]
U nas zjawią się teście 😒😒😒

Dzień dobry dziewczyny

U nas nocka idealna- polowe nocy sny erotyczne🤦‍♀️ tez macie ?

Jeśli chodzi o nas to my po 176. Miałam wcześniej dla młodej greentoma cllasic i reverisble. Mi się w nim podoba ta lekkość i łatwość w prowadzeniu. I tak naprawdę to ze kupujecie jeden wózek a macie 3in1 - głęboki spacerówkę reverisble i później cllasic

montek i Ania proszę mi się tam nie stresować . Wszystko jest ok na pewno [emoji173]️
Paulina, ja mam i to takie ze aż sama się siebie boje 😂 i wolałabym nie mieć, bo mając zakaz ‚przytulania’ wcale łatwo nie jest po takich kilku nocach pełnych takich snów 😂

O kurcze, to mnie zaskoczylas [emoji15]Jezu, rzucacie haslami wozkow a ja nadal w kropce. Poszukuje wozka z dobra amortyzacja i z lekkim stelazem oraz dobrymi kolami. Czyli co polecicie?

Ja mam jeszcze po synu Baby Merc Faster 3, bardzo lekko się prowadzi, bardzo wygodny, nie rozgladam sie za nowym raczej za lekką spacerowka bo mam mountain buggy nano troche juz sfatygowany po synu, lekki wygodny wozek spacerowy i dobry do samolotu :) nie polecam zestawu 3w1, na pewno do auta lepiej montować lepszej jakości fotelik.

A co dobrego szykuje ? [emoji16] u mnie dzisiaj obiad u rodziców, tak to co tydzień mamy obiad u mojej babci, ale babcia z dziadkiem wyjechali sobie na weekend do Krakowa [emoji16]
Nic szczegolnego ale schabowego i salatwe w smietanie. Do tego ziemniaczki gotowane... Standard niezbyt wymyslny. Ale lepsze to niz bigos ktory ugotowala tesciowa, ktora nie gotuje zbyt smacznie. Nie uzywa przypraw, wiec wszystko jest mdle [emoji39]

Nic szczegolnego ale schabowego i salatwe w smietanie. Do tego ziemniaczki gotowane... Standard niezbyt wymyslny. Ale lepsze to niz bigos ktory ugotowala tesciowa, ktora nie gotuje zbyt smacznie. Nie uzywa przypraw, wiec wszystko jest mdle [emoji39]
Liczy się gest :) a schabowy z sałata i ziemniaczkami mniam ❤️ Moja tesciowa jak na przykład gotuje flaki to jest pietruszka z flakami a nie flaki z pietruszka. Cały zamrażalnik ma w pietruszce. I ja się boje u niej jeść, wie ze nie mogę absolutnie jeść żadnych grzybów to uważa ze jak doda ‚pół Łyżeczki’ do pierogów to nic mi nie będzie... i wielokrotnie jedzenie u niej kończy się dla mnie wizyta na pogotowiu

reklama
Liczy się gest :) a schabowy z sałata i ziemniaczkami mniam [emoji173]️ Moja tesciowa jak na przykład gotuje flaki to jest pietruszka z flakami a nie flaki z pietruszka. Cały zamrażalnik ma w pietruszce. I ja się boje u niej jeść, wie ze nie mogę absolutnie jeść żadnych grzybów to uważa ze jak doda ‚pół Łyżeczki’ do pierogów to nic mi nie będzie... i wielokrotnie jedzenie u niej kończy się dla mnie wizyta na pogotowiu

Chce Cię otruć [emoji23][emoji23]

Do góry