Oj tak! Mróz pisze konkretnie, uwielbiam Maxa Czornyja - te książki zabierałam w każdy kąt domu byle nadal czytać ale masz tam tytuły których nie znam więc zaraz zabieram się za szukanie, dziękujęTo są tytuły które ja ostatnio przeczytałam tez lubię mocne książki i te przy okazji nie są przerysowane tylko dość realne chyba dwie z nich to takie typowe zasady profilowania psychologicznego sprawców itd studiuje psychologię i magisterkę pisze w kierunku profilowania i czytam mnóstwo takich książek i te z czystym sumieniem polecam mi najgorzej chyba na głowę wszedł Mróz...
reklama
Karusia18192
Fanka BB :)
Dziewczyny była tesciowa. Tekst na wiadomość o ciąży :"nie wiem czy gratulować czy wspolczuc". Nie powiem, bardzo przykro mi się zrobilo...
Karusia18192
Ooo ja też lubię właśnie taki typ książek. Dosłownie je pozeram i potrafię nie spać w nocy żeby tylko się dowiedzieć jakie jest zakończenieCzytałam, to właśnie takie które najbardziej lubię
Kochana nie przejmuj się, nie ją ma uszczęśliwić to dzieciątko tylko Ciebie, a Ty jesteś szczęśliwa i to najwaźniejszeDziewczyny była tesciowa. Tekst na wiadomość o ciąży :"nie wiem czy gratulować czy wspolczuc". Nie powiem, bardzo przykro mi się zrobilo...
Też zarywam nocki Lubię jeszcze takie książki do płaczu np. " chustka" bardzo smutna ale dająca do myśleniaOoo ja też lubię właśnie taki typ książek. Dosłownie je pozeram i potrafię nie spać w nocy żeby tylko się dowiedzieć jakie jest zakończenie
Karusia18192
Najgorsze jest to, że od rodziny nie dostajemy wogóle wsparcia... My się naprawdę cieszymy, ciąża jest przemyślana i bardzo chciana. Nie mogą się cieszyć po prostu z nami?Kochana nie przejmuj się, nie ją ma uszczęśliwić to dzieciątko tylko Ciebie, a Ty jesteś szczęśliwa i to najwaźniejsze
Aniaania25
Jak macie dobre nerwy i zbyt mocno nie przezywacie książek polecam kato -tata i drugą część monidlo.
Książka bardzo ciężka psychicznie ale przeczytałam ją jednym tchem.
Czytałam, miałam " zawiechy" przy niej...Jak macie dobre nerwy i zbyt mocno nie przezywacie książek polecam kato -tata i drugą część monidlo.
Nie są Ci teraz potrzebni fałszywi ludzie, jeśli masz wokół siebie choć jedną osobę, którą cieszy Wasze szczęście to doceń tą osobę i trzymaj się jejNajgorsze jest to, że od rodziny nie dostajemy wogóle wsparcia... My się naprawdę cieszymy, ciąża jest przemyślana i bardzo chciana. Nie mogą się cieszyć po prostu z nami?
reklama
Aniaania25
No wlansie dlatego mówię że mocna książka.Czytałam, miałam " zawiechy" przy niej...
Mam ciotkę co zaczela ja czytać i zostawiła bo nie była w stanie dokończyć.