reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

To są tytuły które ja ostatnio przeczytałam :) tez lubię mocne książki i te przy okazji nie są przerysowane tylko dość realne :) chyba dwie z nich to takie typowe zasady profilowania psychologicznego sprawców itd :) studiuje psychologię i magisterkę pisze w kierunku profilowania i czytam mnóstwo takich książek i te z czystym sumieniem polecam ;) mi najgorzej chyba na głowę wszedł Mróz...
Oj tak! Mróz pisze konkretnie, uwielbiam Maxa Czornyja - te książki zabierałam w każdy kąt domu byle nadal czytać :) ale masz tam tytuły których nie znam więc zaraz zabieram się za szukanie, dziękuję 😘

reklama
Dziewczyny była tesciowa. Tekst na wiadomość o ciąży :"nie wiem czy gratulować czy wspolczuc". Nie powiem, bardzo przykro mi się zrobilo...

Kochana nie przejmuj się, nie ją ma uszczęśliwić to dzieciątko tylko Ciebie, a Ty jesteś szczęśliwa i to najwaźniejsze
Najgorsze jest to, że od rodziny nie dostajemy wogóle wsparcia... My się naprawdę cieszymy, ciąża jest przemyślana i bardzo chciana. Nie mogą się cieszyć po prostu z nami?

Jak macie dobre nerwy i zbyt mocno nie przezywacie książek polecam kato -tata i drugą część monidlo.
Książka bardzo ciężka psychicznie ale przeczytałam ją jednym tchem.

Najgorsze jest to, że od rodziny nie dostajemy wogóle wsparcia... My się naprawdę cieszymy, ciąża jest przemyślana i bardzo chciana. Nie mogą się cieszyć po prostu z nami?
Nie są Ci teraz potrzebni fałszywi ludzie, jeśli masz wokół siebie choć jedną osobę, którą cieszy Wasze szczęście to doceń tą osobę i trzymaj się jej :)

reklama
Do góry