reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Liczy się gest :) a schabowy z sałata i ziemniaczkami mniam ❤ Moja tesciowa jak na przykład gotuje flaki to jest pietruszka z flakami a nie flaki z pietruszka. Cały zamrażalnik ma w pietruszce. I ja się boje u niej jeść, wie ze nie mogę absolutnie jeść żadnych grzybów to uważa ze jak doda ‚pół Łyżeczki’ do pierogów to nic mi nie będzie... i wielokrotnie jedzenie u niej kończy się dla mnie wizyta na pogotowiu
nic bym u niej nie tknela, nic

reklama
ale mi się kręci w głowie. ciśnienie 122/74,tetno 76. dawno nie miałam tak wysokiego ciśnienia. ale helikopter taki ze sie polozylam

Suri znam ten dramat. U mnie na osiedlu jest sklep spożywczy z działem mięsnym. Zatrudnili tam kobite, mimo Że stoi wśród lodówek w krótkim rękawku to czuć ją już w połowie sklepu. Jak podchodzisz do lodówki z mięsem to z tego smrodu zapominasz co chcesz kupić. No ściana... ja nie wiem jak z nią wytrzymują inne pracownice.

My się
Wzięliśmy za porządki. Nie wchodzę w prawie żadna kurtkę... wiec polowe pakuje i oddaje.
ale mi się kręci w głowie. ciśnienie 122/74,tetno 76. dawno nie miałam tak wysokiego ciśnienia. ale helikopter taki ze sie polozylam
Mam dzisiaj tak samo... totalny zgon.. już mi się zaczyna w tym łóżku nudzić i chyba przejrzałam już cały internet, książki przeczytałam 😂 dziewczyny polecicie mi jakąś fajną książkę - thriller psychologiczny/ dramat? Lubię czytać mocne książki, takie prawdziwe, nic fantasy :p

Dziewczyny dopadło mnie przeziębienie, katar, kaszel i ból gardła. Jestem w 8 tygodniu
Co polecacie?
Ja lubie "Jutra moze nie byc" ksiazka ta dala mi do myslenia, pozwolila przemyslec troche [emoji16]

Taaak, liczy sie gest ze w ogole cos zrobil!! Ja mam uczulenie na jablka i orzechy [emoji16]

Dzien dobry kochane, milej niedzieli. Ja prawdopodobnie w srode udam sie na wizyte, zobacze czy dam rade, zapisywac sie bede na ostatnia chwile we wtorek bo jesli ktorekolwiek z dzieci mi sie rozlozy to nie mam szans jechac a biora spory zadatek podczas umawiania wizyty ktorego w razie odwolania nie oddaja [emoji849] tak ze wole nie ryzykowac. Tym bardziej ze teraz krazy tyle syfow po szkolach ze az sie slabo robi na sama mysl. Jesli mi sie nie uda jechac to umowie sie na kolejny tydzien a od konca przyszlego moze uda mi sie znalezc serce na dopplerze domowym (o ile wszystko jest nadal ok).

Mam dzisiaj tak samo... totalny zgon.. już mi się zaczyna w tym łóżku nudzić i chyba przejrzałam już cały internet, książki przeczytałam 😂 dziewczyny polecicie mi jakąś fajną książkę - thriller psychologiczny/ dramat? Lubię czytać mocne książki, takie prawdziwe, nic fantasy :p
Obejrzyj film SIEROTA - mega fajny thriller psychologiczny

reklama
A książki to PERFEKCYJNA ŻONA i ZA ZAMKNIĘTYMI DRZWIAMI

Do góry