Madzialena07
Fanka BB :)
No ja mam 179 a mąż ma ponad 190 i właśnie ja mam problemy z kręgosłupem, mam przepukliny między kręgami w odcinku lędźwiowym wiec chyba poszukamy czegoś żeby było w miarę wysoko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie mnie przekonalas do szukania wózka z wysoko montowana gondola i tak pojedziemy do sklepu i się przymierzymy ale myśle ze to będzie lepszy wybór. I współczuje bo niestety wiem jak bardzo problemy z kręgosłupem utrudniają zycie... u mnie przez chwile przepuklina naciskała na rdzeń i raz na kilka dni trafiłam czucie w prawej nodze. Ale trafiłam na osteopate geniusza, zalecił mi ćwiczenia i mnie nastawiał i masował co 3 tygodnie. Płakałam w trakcie nastawiania ale po kilku razach zapomniałam ze miałam problem. Teraz tylko jak przedobrze z dźwiganiem albo z ćwiczeniami to czuje. Zobaczymy jak będzie przy maluszkuMadzia ja mam 168 cm i wypadające dyski w odcinku ledzwiowym i ciężko mi było się pochylać i do łóżeczka i do wózka. To było 6 lat temu. A teraz to nie wiem jak będzie.
Tak samo jak i u mnie ... wczoraj rano jeszcze wszystko Ok a w ciągu dnia ustało wszystko ... i teraz oczywiście w głowie myślenie ... wizyta 16.12... eh... strasznie się martwię i doskonale Ciebie rozumiemDzien dobry dziewczyny. Widze ze na ciekawe temty wczoraj weszlyscie: wozki. Mi tesciowie sponsoruja-mam tylko pokazac co chce (pierwszemu wnukowi sie nie odmawia)...
Ale czuje wewnetrzy niepokoj. Do gin dopiero 2.01. A mi ustaly bole piersi i mdlosci... Zaczy am sie martwic...
Też mam bebetto i jestem meeega zadowolona. Dla Córki miałam używany, dla Synka kupiliśmy nowy i to był strzał w 10. Cena nie powala a jeździ się super. Sprawdził nam się zarówno w zimie (Syn z listopada), jak i w lecie już jako spacerówka. Budka głęboka, z ochroną 50UV, dla mnie rewelacja. I prowadzi się extra. Tylko nie pamiętam jaki model u mnie, chyba lucaJa mam bebetto Nico. I o ile wózek głęboki rewelacja i nie zamienię na nic innego. Dla mnie ważne aby była duża gondola zwłaszcza teraz jak Ur w lipcu to co najmniej do marca bym chciała używać gondoli .
Ale spacerówkę kupię nowa. Ta z bebetto jest fajna bo jest duża bardzo ale trochę zle skonstruowana jak dla mnie.dziecko ciągła się zsuwa.
Fotelik tylko maxi Cosi jaki konkretnie jeszcze nie wiem ale maxi Cosi napewno.
Lozeczko mamy ale teraz kupię też mała kołyskę na dół. Bo przy córce miałam drugie łóżeczko ale dużo miejsca zabiera , przy synu wózek tylko i jednak czasem brakowało tego łóżeczka więc teraz pójdę na kompromis i będzie mała kołyska
A ja średnio lubię, ale oglądam z nim bo mu miło mój to pięściarz amator [emoji3] obecnie ma ciśnienie 200 i jara się ze zwycięstwa Joshuy.
Co Ty mówisz w mma? To grubo. Tam to nie ma
Przelewek