reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dzien dobry dziewczyny. Widze ze na ciekawe temty wczoraj weszlyscie: wozki. Mi tesciowie sponsoruja-mam tylko pokazac co chce (pierwszemu wnukowi sie nie odmawia)...
Ale czuje wewnetrzy niepokoj. Do gin dopiero 2.01. A mi ustaly bole piersi i mdlosci... Zaczy am sie martwic...
Nie martw się, mnie piersi wogóle nie bolały, malutko urosły (może o pół rozmiaru) a dzidzia rośnie jak na drożdżach. Mdłości raz mam raz nie, ostatnio coraz rzadziej. Podbrzusze przestało boleć, tylko głowę czuję coraz bardziej ale u mnie wszystko na tle hormonalnym.

reklama
Dzień dobry dziewczyny

U nas nocka idealna- polowe nocy sny erotyczne🤦‍♀️ tez macie ?

Jeśli chodzi o nas to my po 176. Miałam wcześniej dla młodej greentoma cllasic i reverisble. Mi się w nim podoba ta lekkość i łatwość w prowadzeniu. I tak naprawdę to ze kupujecie jeden wózek a macie 3in1 - głęboki spacerówkę reverisble i później cllasic

montek i Ania proszę mi się tam nie stresować . Wszystko jest ok na pewno [emoji173]️

Nie martw się, mnie piersi wogóle nie bolały, malutko urosły (może o pół rozmiaru) a dzidzia rośnie jak na drożdżach. Mdłości raz mam raz nie, ostatnio coraz rzadziej. Podbrzusze przestało boleć, tylko głowę czuję coraz bardziej ale u mnie wszystko na tle hormonalnym.
O kurcze, to mnie zaskoczylas [emoji15]
Dzień dobry dziewczyny

U nas nocka idealna- polowe nocy sny erotyczne[emoji2356] tez macie ?

Jeśli chodzi o nas to my po 176. Miałam wcześniej dla młodej greentoma cllasic i reverisble. Mi się w nim podoba ta lekkość i łatwość w prowadzeniu. I tak naprawdę to ze kupujecie jeden wózek a macie 3in1 - głęboki spacerówkę reverisble i później cllasic

montek i Ania proszę mi się tam nie stresować . Wszystko jest ok na pewno [emoji173]️
Jezu, rzucacie haslami wozkow a ja nadal w kropce. Poszukuje wozka z dobra amortyzacja i z lekkim stelazem oraz dobrymi kolami. Czyli co polecicie?

Hej :) *co do potrzebnych rzeczy, to wózek mamy, łóżeczko też. Przy Córce miałam zwykłe drewniane, przy Synu turystyczne i lepiej się u nas sprawdziło. Teraz też rozłożę turystyczne :) Nianie elektryczną miałam ale sprzedałam bo u nas po prostu się nie sprawdziła - tylko na wakacjach z niej skorzystałam. U nas wanienka z dobrym stelażem to podstawa. Ubranka porozdawałam więc będę okupować pepco - wolę kupić więcej za niższą cenę niż jedne śpioszki po 100 zł, które pewnie i tak okupa i pójdą w kosz 😂😂 na pewno kupię dobry bujaczek, nasz stary już się zużył :) Przy Synu kupiliśmy tzw kojec - kwadratowe łóżeczko większe od tych standardowych, daliśmy do drugiego pokoju i świetnie nam służyło gdy np musiałam powiesić pranie, bo dzidek był ciągle na oku a Córa mogła mi pomagać :) stawiam na karmienie piersią (Syna karmilam dwa lata), dlatego zaopatrzę się w dobrego rogala do karmienia. Natomiast rezygnuję z typowych koszul do karmienia na rzecz wygodnych bluzek i spodenek - w szpitalu było mi dużo wygodniej i bardziej komfortowo.

Ja będę musiała kupić wsYStko od zera. Ale w tygodniu podlece do siebie do sklepu pokaże Wam jakie mamy ubranka z kolekcji dziecięcej 🥰 cudne
Wiec ja napewno będę okupywać Pepco Sinsay Olimpu 🤣
Siostra mi ostatnio przyszła bodziaki wiec będzie git
IMG_6255.JPG

Dzień dobry :)
Ja wózek mam Bebetto Pascal,i tak się zastanawiam czy kupować nowy. Na pewno będę potrzebowała nowej spacerówki.
Fotelik mam maxi cosi i jego na pewno zostawiam.
Nianię elektryczną też mam i jest jak nowa przy synku używałam jej sporadycznie. Ubranka mam całe pudła, body, spioszki no masę tego po synku zostalo. Coś tam się dokupi oczywiście.
Ja mam wizytę we wtorek, i mam strasznego stresa, boję się niesamowicie.
Oprócz tego muszę w tym tygodniu jechać do szefa i poinformować go o moim stanie, tak samo w pracy nie wiedzą, a tu już 11 tydzień. Na zwolnienie wybieram się od 16 grudnia, także mam stresujący ten tydzień, nie wiem jak dyrektor zareaguje...ciężko będzie.

Dzień dobry :)
Ja wózek mam Bebetto Pascal,i tak się zastanawiam czy kupować nowy. Na pewno będę potrzebowała nowej spacerówki.
Fotelik mam maxi cosi i jego na pewno zostawiam.
Nianię elektryczną też mam i jest jak nowa przy synku używałam jej sporadycznie. Ubranka mam całe pudła, body, spioszki no masę tego po synku zostalo. Coś tam się dokupi oczywiście.
Ja mam wizytę we wtorek, i mam strasznego stresa, boję się niesamowicie.
Oprócz tego muszę w tym tygodniu jechać do szefa i poinformować go o moim stanie, tak samo w pracy nie wiedzą, a tu już 11 tydzień. Na zwolnienie wybieram się od 16 grudnia, także mam stresujący ten tydzień, nie wiem jak dyrektor zareaguje...ciężko będzie.
O jejus ja też mam stresa przed powiedzeniem szefowi, zwlaszcza ze to trzecia ciaza w przeciagu 4 lat

reklama
Do góry