reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dzien dobry dziewczyny. Widze ze na ciekawe temty wczoraj weszlyscie: wozki. Mi tesciowie sponsoruja-mam tylko pokazac co chce (pierwszemu wnukowi sie nie odmawia)...
Ale czuje wewnetrzy niepokoj. Do gin dopiero 2.01. A mi ustaly bole piersi i mdlosci... Zaczy am sie martwic...
Nie martw się, mnie piersi wogóle nie bolały, malutko urosły (może o pół rozmiaru) a dzidzia rośnie jak na drożdżach. Mdłości raz mam raz nie, ostatnio coraz rzadziej. Podbrzusze przestało boleć, tylko głowę czuję coraz bardziej ale u mnie wszystko na tle hormonalnym.

reklama
Dzień dobry dziewczyny

U nas nocka idealna- polowe nocy sny erotyczne🤦‍♀️ tez macie ?

Jeśli chodzi o nas to my po 176. Miałam wcześniej dla młodej greentoma cllasic i reverisble. Mi się w nim podoba ta lekkość i łatwość w prowadzeniu. I tak naprawdę to ze kupujecie jeden wózek a macie 3in1 - głęboki spacerówkę reverisble i później cllasic

montek i Ania proszę mi się tam nie stresować . Wszystko jest ok na pewno [emoji173]️

Nie martw się, mnie piersi wogóle nie bolały, malutko urosły (może o pół rozmiaru) a dzidzia rośnie jak na drożdżach. Mdłości raz mam raz nie, ostatnio coraz rzadziej. Podbrzusze przestało boleć, tylko głowę czuję coraz bardziej ale u mnie wszystko na tle hormonalnym.
O kurcze, to mnie zaskoczylas [emoji15]
Dzień dobry dziewczyny

U nas nocka idealna- polowe nocy sny erotyczne[emoji2356] tez macie ?

Jeśli chodzi o nas to my po 176. Miałam wcześniej dla młodej greentoma cllasic i reverisble. Mi się w nim podoba ta lekkość i łatwość w prowadzeniu. I tak naprawdę to ze kupujecie jeden wózek a macie 3in1 - głęboki spacerówkę reverisble i później cllasic

montek i Ania proszę mi się tam nie stresować . Wszystko jest ok na pewno [emoji173]️
Jezu, rzucacie haslami wozkow a ja nadal w kropce. Poszukuje wozka z dobra amortyzacja i z lekkim stelazem oraz dobrymi kolami. Czyli co polecicie?

Hej :) *co do potrzebnych rzeczy, to wózek mamy, łóżeczko też. Przy Córce miałam zwykłe drewniane, przy Synu turystyczne i lepiej się u nas sprawdziło. Teraz też rozłożę turystyczne :) Nianie elektryczną miałam ale sprzedałam bo u nas po prostu się nie sprawdziła - tylko na wakacjach z niej skorzystałam. U nas wanienka z dobrym stelażem to podstawa. Ubranka porozdawałam więc będę okupować pepco - wolę kupić więcej za niższą cenę niż jedne śpioszki po 100 zł, które pewnie i tak okupa i pójdą w kosz 😂😂 na pewno kupię dobry bujaczek, nasz stary już się zużył :) Przy Synu kupiliśmy tzw kojec - kwadratowe łóżeczko większe od tych standardowych, daliśmy do drugiego pokoju i świetnie nam służyło gdy np musiałam powiesić pranie, bo dzidek był ciągle na oku a Córa mogła mi pomagać :) stawiam na karmienie piersią (Syna karmilam dwa lata), dlatego zaopatrzę się w dobrego rogala do karmienia. Natomiast rezygnuję z typowych koszul do karmienia na rzecz wygodnych bluzek i spodenek - w szpitalu było mi dużo wygodniej i bardziej komfortowo.

Ja będę musiała kupić wsYStko od zera. Ale w tygodniu podlece do siebie do sklepu pokaże Wam jakie mamy ubranka z kolekcji dziecięcej 🥰 cudne
Wiec ja napewno będę okupywać Pepco Sinsay Olimpu 🤣
Siostra mi ostatnio przyszła bodziaki wiec będzie git
IMG_6255.JPG

Dzień dobry :)
Ja wózek mam Bebetto Pascal,i tak się zastanawiam czy kupować nowy. Na pewno będę potrzebowała nowej spacerówki.
Fotelik mam maxi cosi i jego na pewno zostawiam.
Nianię elektryczną też mam i jest jak nowa przy synku używałam jej sporadycznie. Ubranka mam całe pudła, body, spioszki no masę tego po synku zostalo. Coś tam się dokupi oczywiście.
Ja mam wizytę we wtorek, i mam strasznego stresa, boję się niesamowicie.
Oprócz tego muszę w tym tygodniu jechać do szefa i poinformować go o moim stanie, tak samo w pracy nie wiedzą, a tu już 11 tydzień. Na zwolnienie wybieram się od 16 grudnia, także mam stresujący ten tydzień, nie wiem jak dyrektor zareaguje...ciężko będzie.

Dzień dobry :)
Ja wózek mam Bebetto Pascal,i tak się zastanawiam czy kupować nowy. Na pewno będę potrzebowała nowej spacerówki.
Fotelik mam maxi cosi i jego na pewno zostawiam.
Nianię elektryczną też mam i jest jak nowa przy synku używałam jej sporadycznie. Ubranka mam całe pudła, body, spioszki no masę tego po synku zostalo. Coś tam się dokupi oczywiście.
Ja mam wizytę we wtorek, i mam strasznego stresa, boję się niesamowicie.
Oprócz tego muszę w tym tygodniu jechać do szefa i poinformować go o moim stanie, tak samo w pracy nie wiedzą, a tu już 11 tydzień. Na zwolnienie wybieram się od 16 grudnia, także mam stresujący ten tydzień, nie wiem jak dyrektor zareaguje...ciężko będzie.
O jejus ja też mam stresa przed powiedzeniem szefowi, zwlaszcza ze to trzecia ciaza w przeciagu 4 lat

reklama
Do góry