reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Ja chorowałam na city mini gt ale mnie facet w sklepie przekonał do innego. Nawet nie pamietam jak się nazywa, ale nie lubię tej spacerówki. Leży i czeka bo mój mąż za to jest jej fanem...
Niania elektroniczna koniecznie. I to ja ta z kamerka biorę , mieliśmy taka z aventu ale się zużyła ;) zastanawiam się tez nad tym sensorem oddechu bo niestety mamy znajomych którzy przeżyli tragedie..

Czy wasze chłopy tez właśnie oglądają boks?

reklama
Ja chorowałam na city mini gt ale mnie facet w sklepie przekonał do innego. Nawet nie pamietam jak się nazywa, ale nie lubię tej spacerówki. Leży i czeka bo mój mąż za to jest jej fanem...
Niania elektroniczna koniecznie. I to ja ta z kamerka biorę , mieliśmy taka z aventu ale się zużyła ;) zastanawiam się tez nad tym sensorem oddechu bo niestety mamy znajomych którzy przeżyli tragedie..

Taaaak ale ja tez uwielbiam boksy. Mam brata co walczy w mma ;)

A to ja nawet nie wiem co to za wózek ale zara sobie sprawdzę

Taaaak ale ja tez uwielbiam boksy. Mam brata co walczy w mma ;)

A to ja nawet nie wiem co to za wózek ale zara sobie sprawdzę

A ja średnio lubię, ale oglądam z nim bo mu miło ;) mój to pięściarz amator [emoji3] obecnie ma ciśnienie 200 i jara się ze zwycięstwa Joshuy.
Co Ty mówisz w mma? To grubo. Tam to nie ma
Przelewek

jako mam suchy nos :( no nie da rady oddychać :( już bym chyba wolała mieć katar, bo wysmarkam, popsikam xylo i z bani. A na susze nic nie poradzę :(

Lima ozdoby pierwsza klasa :)

Madzialena podoba mi się bardzo ten elodie! On chyba mało miejsca zajmuje
Po złożeniu?
My mamy teutonie, jest rewelacyjna wiec nie będę kupować głębokiego ani spacerówki. No może jakaś właśnie małą do auta żeby wrzucić.
Mi tez się podoba 🥰 ale jakby nie wygląd w tym wszystkim najbardziej mnie urzekł tylko mówię jak prowadziłam synka przyjaciółki w nim to było naprawdę super 👍 dla mnie wózek genialny, mi się go dobrze prowadziło, nie miałam takich odczuć ze czołg. Za to inna koleżanka ma mclarena i na przykład nad tym wózkiem zachwytów nie rozumiem...

A zwracacie uwagę wybierając wózek na jakiej wysokości jest montowana gondola? Bo my z mężem jesteśmy z tych wysokich i zastanawiamy się czy to ma znaczenie... bo jak patrzę na te niektóre gondole które są tak niziutko to zastanawiam się czy byłoby nam wygodnie

Madzia my jesteśmy standardowej wielkości więc nam takiej różnicy nie robi. Ale. gdybyśmy byli zyrafami ;) to na bank było by to dla mnie ważne. Pomysł ile razy pochylidz. się nad wózkiem, do dziecka, a wpiąć go, wypiąć, dziecko włożyć wyjąć. I jeśli jescie faktycznie dużo wyzsi to plecy raz dwa dadzą wam do zrozumienia że to był zły wybór.

reklama
A zwracacie uwagę wybierając wózek na jakiej wysokości jest montowana gondola? Bo my z mężem jesteśmy z tych wysokich i zastanawiamy się czy to ma znaczenie... bo jak patrzę na te niektóre gondole które są tak niziutko to zastanawiam się czy byłoby nam wygodnie
Ja mam bugaboo i 171 wzrostu, gondola jest bardzo nisko, ale zupełnie mi to nie przeszkadzało. Nawet spoko, bo gdy siedzisz możesz zajrzeć do wózka.

Do góry