reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Taka licha się wydaje na sto, wiatr zawieje i budki nie ma. Ciekawe jak się ja prowadzi .

Ja Greentoma tez wychacze używkę , w nim jest fajne to ze później wystarczy tylko tapicerkę dokupić i jest spacerówka.

Ubranka już wiem ze będę okupywać lumpa u siebie pod blokiem [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja jestem taka ze co można używanego to kupię używanego , co nowe to nowe.
No i dobrze. Ja dla córki kupowałam w ciuchlandzie. po złotówkę dwie tak do dziesięciu. i jeszcze te ubranka dałam dalej komuś.

reklama
Próbowałaś go prowadzić ? Bo ciekawa jestem [emoji848]
Fajnie jeździ. Budka wygląda na lichą ale jest ok, tyle tylko że jest hmmm krótka. Ciężko w spacerówce osłonić od wiatru np. No i ciekawa jestem jak się ta do spacerówka będzie sprawdzać przy większym dziecku bo jest malutka dość. I kosze pod spodem też raczej do pojemnych nie należą.

My mamy Cybex Aton 5 nówkę, tez uważam ze jest ciężki... ale przynajmniej ma dobre wyniki w testach, a my sporo będziemy jeździć wiec dla nas fotelik jest ważny. Co do wózka - zobaczymy. Mój mąż chce Priama... mi trochę szkoda kasy. Ale za to spacerówka na pewno Elodie, moja przyjaciółka ma i jest genialna

ja raz prowadziłam wózek bez skretnych przednich kółek, to jakbym drewnianego kloca pchala, no taki qurwa nie poręczny. No i mi był ciężki ale mieszkam w domku więc wysoko taszczyc go nie musiałam więc mi bez takiej różnicy

My mamy Cybex Aton 5 nówkę, tez uważam ze jest ciężki... ale przynajmniej ma dobre wyniki w testach, a my sporo będziemy jeździć wiec dla nas fotelik jest ważny. Co do wózka - zobaczymy. Mój mąż chce Priama... mi trochę szkoda kasy. Ale za to spacerówka na pewno Elodie, moja przyjaciółka ma i jest genialna

Ja Elodie nigdy w życiu już nie kupię . Czołg taki ze masakra. Priam to cybex???

Lima ozdoby pierwsza klasa :)

Madzialena podoba mi się bardzo ten elodie! On chyba mało miejsca zajmuje
Po złożeniu?
My mamy teutonie, jest rewelacyjna wiec nie będę kupować głębokiego ani spacerówki. No może jakaś właśnie małą do auta żeby wrzucić.

Elodie czołg [emoji28] ile nas tyle zdań. No to już mi się nie podoba ,)
Moja spacerówka ma piankowe koła, jest cała skrętna, ma turbo wielka budę, podnózek całkowicie rozkładany i spory kosz na zakupy wiec narazie nie wydziwiam ;)

Ja mam bebetto Nico. I o ile wózek głęboki rewelacja i nie zamienię na nic innego. Dla mnie ważne aby była duża gondola zwłaszcza teraz jak Ur w lipcu to co najmniej do marca bym chciała używać gondoli .
Ale spacerówkę kupię nowa. Ta z bebetto jest fajna bo jest duża bardzo ale trochę zle skonstruowana jak dla mnie.dziecko ciągła się zsuwa.
Fotelik tylko maxi Cosi jaki konkretnie jeszcze nie wiem ale maxi Cosi napewno.

Lozeczko mamy ale teraz kupię też mała kołyskę na dół. Bo przy córce miałam drugie łóżeczko ale dużo miejsca zabiera , przy synu wózek tylko i jednak czasem brakowało tego łóżeczka więc teraz pójdę na kompromis i będzie mała kołyska 😃

reklama
Elodie czołg [emoji28] ile nas tyle zdań. No to już mi się nie podoba ,)
Moja spacerówka ma piankowe koła, jest cała skrętna, ma turbo wielka budę, podnózek całkowicie rozkładany i spory kosz na zakupy wiec narazie nie wydziwiam ;)

Mi się bardzo złe go prowadziło , ale wcześniej miałam greentoma ale tego się prowadzi jak piórko może dlatego

Do góry